Keresés
bejegyzés típusa
 • Minden találat
 • Termékek
 • Bejegyzések
 • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Cikkszám: 700190
Cimkék:

MT 48 EU

Intuitív érintőképernyős audio interfész

788.100 Ft

7 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás
 • Kategóriaelső AD/DA átalakítók, hatalmas dinamikatartománnyal
 • Intuitív érintőképernyős felhasználói kezelőfelület
 • DSP jelfeldolgozás (EQ, dinamika, visszhang)
 • 4 db független keverő, beépített talkback funkcióval
 • USB, ADAT és AES67 csatlakozás

Egy újabb mérföldkő

Az MT 48 egy megalkuvást nem ismerő audio interfész, amely hatalmas dinamikatartományával, valamint kiváló átalakítóival, előerősítőivel és fejhallgató-erősítőivel új mércét állít a hangminőség terén. DSP-képességeinek köszönhetően kifinomult EQ-val és széles dinamika-tartománnyal gazdagított monitor-mixek létrehozását teszi lehetővé – mindezt egy intuitív módon kezelhető érintőképernyőn keresztül.

A tökéletes jellánc

Az MT 48 Neumann minőséggel itatja át a digitális munkafolyamatokat. A maga nemében ez az első olyan audio interfész, amely a Neumann-mikrofonok teljes dinamika-tartományát képes rögzíteni, optimálisan illeszkedve a KH-sorozatú stúdiómonitorokhoz és a Neumann fejhallgatókhoz. Az eredmény egy ideális, szűk keresztmetszetek nélküli jellánc, amely kompromisszumoktól mentes hangminőségről gondoskodik a mikrofonmembrántól az emberi fülig vezető út minden egyes pontján.

Svájci precizitással megalkotott belvilág

Az MT 48-at a svájci Merging Technologies-zel szoros együttműködésben fejlesztették ki. Ezen gyártócég nagypontosságú AD konverterei elképesztő, 136 dB-es dinamikatartományt kínálnak. Így az MT 48 a hasonló audio interfészek felbontásának négyszeresét képes biztosítani.

Az MT 48 mindennel fel van vértezve, amire egy referenciakategóriás magánstúdióban szükséged lehet: két rendkívül alacsony zajszintű mikrofon/vonal előerősítővel (akár 78 dB-es erősítéssel), két vonal/hangszer-bemenettel, négy monitor/vonal-kimenettel és két kiváló fejhallgató-kimenettel, melyek mindegyike csúcstechnológiás AD/DA átalakítókkal bír. Az MT 48 kapcsolati lehetőségei az ADAT/S/PDIF és AES67 csatlakozókon keresztül tovább bővíthetők; egy beépített MIDI interfész is rendelkezésre áll. Közvetlenül az egység érintőképernyőjén keresztül négy különálló monitor-mix vezérelhető. Az integrált jelfeldolgozás egy teljes mértékben parametrikus, 4-sávos EQ-t, csatornánként egy-egy háromutas dinamika-processzort (kapu/kompresszor/limiter), valamint egy kiváló minőségű visszhang effektet foglal magában. Így a zenészek az inspiráló hangzásnak köszönhetően a lehető legtöbbet hozhatják ki produkcióikból. És még ezen felül is bőséges DSP-kapacitás áll rendelkezésre a jövőbeli fejlesztésekhez.

Rögzítsd felvételeid effektekkel vagy azok nélkül. Vagy mindkétféleképpen!

Az MT 48 audio interfész egyben digitális keverőpultként is működik. A DSP-jelfeldolgozás egyedül a monitoring szolgálatában, vagy felvétel közben effektek hozzáadásához is használható. Vagy mindkettőhöz egyszerre! Az egyedülálló Dual Output technológiának köszönhetően a feldolgozott és a nyers (wet & dry) jelek külön-külön meghajtó csatornákon keresztül egyidejűleg rögzíthetők. Tehát szükség esetén vissza tudsz térni a feldolgozatlan biztonsági mentésekhez.

Merőben új felhasználói élmény

Az MT 48 gazdag felszereltsége ellenére is könnyedén kezelhető. A beépített érintőképernyőn keresztül a beállítások magán a készüléken végezhetők el. Csupán egy érintés választ el a tökéletes monitormixtől! Egy-egy ujjmozdulattal változtathatsz a panorámapotik, a csatorna-faderek és egyéb szabályzók beállításain, anélkül, hogy ehhez a számítógép keverőszoftverére kéne átváltanod. Az MT 48 keverőpultként akár önállóan is működtethető.

Az MT 48 nem hagy semmi kívánnivalót maga után: elsőosztályú hangminőséget, beépített DSP-jelfeldolgozást, átfogó bővíthetőséget és érintőképernyőn keresztüli kényelmes kezelést kínál. Az MT 48 nem más, mint a Neumann univerzum hiányzó láncszeme – a mikrofonok, a hangszórók és a fejhallgatók közötti összeköttetésről gondoskodva tökéletes stúdiókörnyezetet biztosít.

 • Kategóriaelső, nagyfelbontású AD-konverter, 136 dB-es dinamikatartománnyal
 • 2 db prémiumkategóriás mikrofon/vonal előerősítő, 2 db vonal/hangszer-bemenet (nyers)
 • 4 db vonal/monitor kimenet
 • 2 db rendkívül alacsony impedanciájú fejhallgató-kimenet, állítható áthallással
 • ADAT/S/PDIF optikai be-/kimenet, AES67, MIDI/GPIO
 • Bemeneti csatornánként két-két meghajtó-kimenet a feldolgozás előtti (pre-FX), illetve utáni (post-FX) hangrögzítéshez
 • Intuitív érintőképernyős felhasználói kezelőfelület

A csomag tartalma:

 • 1x MT 48 Audio Interface
 • 1x EU Power Supply incl. USB-C Connection Cable
 • 1x USB A Data Cable
 • 1x USB C Data Cable
 • 1x Softcase
 • 1x Quick Guide
 • 1x Safety Guide
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Kategória:Neumann, Hangkártya
Cikkszám: 700190
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

LH 66

Állvány KH 150 monitor hangfalhoz

82.600 Ft

KH 120 II W

Aktív stúdió monitor DSP-vel, analóg bemenettel

355.200 Ft

KH 120 II

Aktív stúdió monitor DSP-vel, analóg bemenettel

355.200 Ft

KH 150 W

Kétutas nearfield monitor

651.800 Ft

KH 150

Kétutas nearfield monitor

651.800 Ft