Cikkszám: 008626
Cimkék:

TLM 102

Nagymembrános mikrofon

295.900 Ft

1 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Kis méret – impozáns hangzás: a Neumann legkedvezőbb árú nagymembrános mikrofonja

  • Valódi Neumann minőség elérhető áron
  • Rendkívül alacsony sajátzaj
  • Kimagasló hangnyomásszintek torzításmentes kezelése
  • Beépített popzaj-szűrő

Kicsi, intelligens, erőteljes

A TLM 102 a legkisebb stúdiók számára is elérhetővé teszi a Neumann minőséget. Drágább testvéreihez hasonlóan a TLM 102-re is jellemző, hogy kiváló műszaki jellemzőinek köszönhetően kiegyensúlyozott hangzást kölcsönöz a selymes énekhang, az életteli gitárhang és az erőteljes dobhang számára. A kardioid iránykarakterisztikával és beépített popzaj-szűrővel rendelkező TLM 102 használata még a kezdők számára is gyerekjáték.

Tökéletes belépő a Neumann-hangzás világába

A TLM 102 a Neumann legmegfizethetőbb nagymembrános kondenzátormikrofonja. És természetesen, mint minden igazi Neumann mikrofont, ezt is Németországban tervezték és gyártják, minden apró részletre nagy figyelmet fordítva. A drágább Neumann mikrofonokhoz képest a TLM 102 mérete és műszaki jellemzői is szerényebbek, de a hangminőség terén a Neumann nem ismer kompromisszumot. A TLM 102 megjelenése – a klasszikus kúpos kapszularáccsal és a híres Neumann gyémántlogóval – megfizethető ára ellenére is igen vonzó.

Intelligens megjelenés – intelligens műszaki megoldások

A TLM 102 hangzása híven tükrözi intelligens megjelenését! Az újonnan kifejlesztett, nagymembrános kondenzátorkapszula mindazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, melyek a Neumann mikrofonokat a lemezstúdiók elsőszámú kedvencévé tették világszerte: tiszta és fókuszált, rendkívül részletgazdag hangzást kínál. Feltűnően lineáris frekvenciamenetéből adódóan a TLM 102 a teljes középtartományban képes megragadni bármely énekhang vagy hangszer autentikus karakterét, amelynek magasait egy enyhe, 10 kHz körüli emeléssel tesz még selymesebbé. A TLM 102 mélytartománya is pompás, amelyet a nagymembrános kardioid kapszula kiválóan kontrolált proximity-hatása tesz még gazdagabbá. Minden énekes örömmel használja!

A TLM 102 műszaki teljesítménye is lenyűgöző. A mindössze 12 dB-A-s sajátzaj még egy nagyon csendes helyiség környezeti zajának szintjét sem éri el. Ugyanakkor a TLM 102 az akár 144 dB-es extrém hangnyomásszintet is képes torzítás nélkül kezelni. A TLM-család többi tagjához hasonlóan a TLM 102 is transzformátor nélküli kimeneti fokozattal bír, amely még a legmagasabb jelszinteken is erőteljes basszust, valamint nagyon közvetlen hangzást biztosít, átviteli veszteségek nélkül.

Nagyszabású hangzás – a kisebb stúdiókban is

Hatalmas, 132 dB-es dinamikatartományának és figyelemreméltóan egységes kardioid iránykarakterisztikájának köszönhetően a TLM 102 otthoni és projektstúdiókban, valamint igényes élő alkalmazásoknál is rendkívül könnyen használható mikrofon. A színeződésmentes hangzással és gyors tranziens átvitellel bíró TLM 102 kiváló választás férfi és női énekhanghoz, valamint a hangszerek széles skálájához (pl. akusztikus és elektromos gitár, basszusgitár, nagybőgő, dob, ütő- és rézfúvós hangszerek, szaxofon). A TLM 102 bármely kisebb stúdióban igazi igáslóként használható!

  • Kompakt mikrofon eredeti nagymembrános Neumann-kapszulával
  • Egységes kardioid iránykarakterisztika
  • Közvetlen meghajtású (transzformátor nélküli) áramkör a magas hangnyomásszintek torzításmentes kezeléséhez
  • Rendkívül alacsony sajátzaj
  • Gyengéd magasemelés a selymes magashangok érdekében
  • Beépített popzaj szűrő
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Felhasználási mód

Élőzene, Professzionális videó/filmhang

Neumann típus

Nagymembrános kondenzátor mikrofon

Tulajdonságok

Kategória:Neumann, Mikrofonok
Cikkszám: 008626
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

LH 66

Állvány KH 150 monitor hangfalhoz

82.600 Ft

MT 48 EU

Intuitív érintőképernyős audio interfész

788.100 Ft

KH 120 II W

Aktív stúdió monitor DSP-vel, analóg bemenettel

355.200 Ft

KH 120 II

Aktív stúdió monitor DSP-vel, analóg bemenettel

355.200 Ft

KH 150 W

DSP-meghajtású, kettős erősítésű stúdió monitorhangfal, mély basszusmenettel és kiemelkedően részletgazdag,...

651.800 Ft