Keresés
bejegyzés típusa
 • Minden találat
 • Termékek
 • Bejegyzések
 • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Cikkszám: 399006
Cimkék:

NDH 30 Black Edition

Referencia-osztályú, nyitott stúdiófejhallgató

268.300 Ft

4 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Az NDH 30 Black Edition egy referencia-osztályú, nyitott stúdiófejhallgató szerkesztéshez, keveréshez és mastereléshez

 • A tökéletesen kalibrált Neumann hangszórórendszerekéhez hasonló lineáris hang
 • Nagyfelbontású, sztereó panoráma hangzáskép, a hangforrás pozíciójának precíz meghatározásával
 • A keverést és a masterelést optimálisan támogató áttetsző, részletgazdag hangzás
 • Kiemelkedően kényelmes viselet és könnyű szállíthatóság

A HORDOZHATÓ REFERENCIAHANGZÁS

Az NDH 30 egy kagylós, hátul nyitott fejhallgató, kiemelkedően részletgazdag hangzással, precíz sztereó képalkotással és tűpontos pozícionálással. Lineáris hangzásvilága és kiváló tranziens átvitele a fejhallgatót a legigényesebb felhasználási területeken ( pl. keverés és masterelés) történő használatra is alkalmassá teszi.

 

TÖKÉLETES MONITOROZÁS NEUMANN MINŐSÉGBEN – BÁRHOL ÉS BÁRMIKOR

Az NDH 30 kifejlesztésénél az volt a cél, hogy egy olyan könnyen szállítható és bárhol használható fejhallgatót hozzanak létre, amely az MA 1-en keresztül kalibrált Neumann stúdiómonitorok referenciahangzását kínálja. Ugyanakkor az NDH 30 jellegzetes hangzásával maga is referenciát jelent a fejhallgatós hangvisszaadás terén. Kiváló hangkarakterisztikájával az NDH 30 jelenti a legjobb választást, ha hangkeverésről vagy masterelésről van szó. Mivel hosszú távon is kényelmesen viselhető, kiváló eszközként szolgál a nagy odafigyelést igénylő szerkesztési feladatoknál is.

Az új modell rugóacélból és alumíniumból készült, kiváló konstrukciója, valamint kellemes kezelési tulajdonságai nagyrészt megegyeznek az NDH 20-éival. Az NDH 30 azonban egy hátul nyitott fejhallgató, ami azt jelenti, hogy a dinamikus 38 mm-es jelátalakítók akusztikus dipólusként működnek. Ez a rendkívül kifinomult hangzásjellemzők (rendkívül gyors tranziens átvitel, száraz basszus, színtelen közép- és áttetsző magas-tartomány) optimális kibontakozását teszi lehetővé. Más szóval az NDH 30 nem színezi el a hangot, hanem az audio jelet egy az egyben adja vissza.

KOMPROMISSZUMOKAT NEM ISMERŐ PRECIZITÁS

Az NDH 30 kiváló linearitását többek között a frekvencia-szelektív abszorbereknek köszönheti, amelyek kiküszöbölik a magas frekvenciás hangok túlsúlyát, ami sok más fejhallgató esetén helytelen keverési döntésekhez vezet. Az NDH 30 például pontosan felfedi, ha az énekhang erőtlen, vagy egy de-esser bevetésére van szükség.

Lenyűgözően részletgazdag, nagyfelbontású térhangzás. Az NDH 30 a sztereó panoráma hangzásképben a hangforrás pozíciójának precíz meghatározását teszi lehetővé, és magabiztosan adja vissza a mix mélységét. A csatornaáthallás minimálisra csökkentése érdekében az NDH 30 egy kiváló minőségű, szövetborítású szimmetrikus kábellel van ellátva.

EGY SIKERES CSALÁD TAGJA

Nagyfokú linearitásával és részletgazdag hangzásával az NDH 30 tökéletesen kompatibilis a Neumann Automatic Monitor Alignment szoftverén keresztül kalibrált hangszórórendszerekkel. Az NDH 30 használatával otthon vagy útközben megkezdett mixek keverése zökkenőmentesen folytatható a stúdióban a KH-sorozat hangszóróival – és ez fordítva is igaz. Az NDH 30 ugyanakkor hangzását tekintve referenciaként is szolgál; végül is már régóta a fejhallgatók játsszák a domináns szerepet a hanganyagok visszahallgatása terén. Az NDH 30 ideális választás a fejhallgatók kompatibilitásának ellenőrzéséhez és a térhangzású tartalmak (pl. VR és gaming) binaurális mixeinek megalkotásához. Mivel a keverésnél és a masterelésnél elengedhetetlen a következetes és megbízható hangzás, az NDH 30 rendkívül szűk tűréshatárok mellett készül, így minden egyes fejhallgató pontosan ugyanazt a hangzást kínálja.

NDH 30 JELLEMZŐK

 • Kiemelkedő linearitás és tranziens átvitel
 • Nagyfelbontású térhangzás
 • Kompatibilis a KH-sorozatú hangsugárzókkal –­­­ hangzás és hangkeverés tekintetében
 • Hosszú távon is magasfokú kényelem
 • Szövetborítású szimmetrikus kábel (levehető)
 • Összehajtható kialakítás az egyszerű szállítás jegyében

Mit tartalmaz a csomag?

 • NDH 30 fejhallgató
 • Egyenes, szimmetrikus kábel
 • 6,3 mm (1/4”) adapter
 • Vászon tok
 • Gyors üzembehelyezési útmutató
 • Biztonsági füzet
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Cikkszám: 399006
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

LH 66

Állvány KH 150 monitor hangfalhoz

82.600 Ft

MT 48 EU

Intuitív érintőképernyős audio interfész

788.100 Ft

KH 120 II W

Aktív stúdió monitor DSP-vel, analóg bemenettel

355.200 Ft

KH 120 II

Aktív stúdió monitor DSP-vel, analóg bemenettel

355.200 Ft

KH 150 W

Kétutas nearfield monitor

651.800 Ft

KH 150

Kétutas nearfield monitor

651.800 Ft
Sajnos nincsen találat.