K-array, Márkáink

Duetto

Miniatűr fülhallgatók

A professzionális élőhangosítás területén több, mint 25 évnyi tapasztalattal bíró mérnökök által kifejlesztett Duetto egy rendkívül kicsi, minőségi alumíniumötvözetből készült fülhallgató, Kevlar erősítésű kábellel.

A Duetto-KD6T és Duetto-KD6B hallójáratba dugható fülhallgató a hallójáratba hatolva, közvetlenül a dobhártya felé közvetíti a hangnyomást.
A 6 mm-es neodímium jelátalakító testes hangzást biztosít és a külső zajok kizárásával védi a dobhártyát – pontosan úgy, mint a hangszóróknál, ahol a hangdoboz elválasztásra kerül a külső környezettől.

Kiemelkedő hatékonyságával, hangminőségével, kompakt formájával és minőségi alapanyagaival a Duetto a legkisebb olyan fülhallgató a piacon, amely megfelel a K-array termékekkel szemben támasztott magas elvárásoknak.

Kevlar kábel
A fülhallgatók hőálló és erős, szintetikus Kevlar bevonatú kábele törésálló, kopásálló és gubancmentes.

Könnyű konstrukció
A K-array kínálatában található pehelysúlyú termékek egyszerűen szállíthatók és telepíthetők, így a logisztikát, a helykihasználást és az emberi erőforrás költségeit tekintve is optimális megoldást kínálnak.

A hallójáratban megszólaló, színtiszta hangzás
A hallójáratba hatoló fülrész a hangnyomást a dobhártya felé közvetíti, melynek eredményeként életteli és kiváló minőségű hangzás jön létre.

Személyre szabott illeszkedés
A könnyedén a hallójáratba illeszthető, miniatűr fülrészek közvetlenül a dobhártya felé közvetítik a hangnyomást. A többféle méretben rendelkezésre álló, megfelelő tartozék füladapter kiválasztását követően a Duetto hatékonyan képes kizárni a külső zajokat.


Lépjünk kapcsolatba!