K-array, Márkáink

Capture

Rendkívül vékony line array mikrofon, Pure Array technológiával
K-array Beépített hang, Koncert és előadóterem, Tárgyaló- és konferenciaterem, Templom

Az elegáns line array-k terén szerzett vezető pozíciónk karcsú oszlophangszóróink 2007-es bemutatása óta is töretlen.

Szorosan elhelyezett, szélessávú hangforrásokból álló line array rendszereinket Pure Array technológiánk hozzáadásával minden egyes termékkiadással tovább tökéletesítettük. Capture mikrofonjaink esetében is ugyanezt a line array technológiát alkalmaztuk.
A Capture sorozat négy különböző modellből áll – KMC20, KMC20V, KMC20H és KMC50 –, hogy könnyedén alkalmazkodhass a különféle felhasználási igényekhez és telepítési követelményekhez.

A PAT technológiát felvonultató line array mikrofonok közül, 8 db 4 mm-es kardioid kapszulájával a Capture-KMC20 a piacon elérhető legkisebb rendszer. A Capture-KMC50 pedig – Capture sorozatunk természetes evolúciójának következő lépcsőfokaként – 16 db 6 mm-es elektret kondenzátor kardioid kapszulájával karcsú, 50 mm-es line array konfigurációt alkot.
A K-array Pure Array technológiájának minden előnyét felvonultató Capture modellek esetében a távolsággal párhuzamosan csak minimális mértékben változik az erősítés. Mivel a beszélő és a mikrofon közötti távolság így kisebb jelentőséggel bír, az előadó szabadon közeledhet, illetve távolodhat a mikrofontól, anélkül, hogy ezzel a hangerőt vagy a hangminőséget nagyobb mértékben befolyásolná.

Az iránykarakterisztika a vízszintes síkban kardioid, a függőleges síkban pedig nagyon keskeny, így függőlegesen felszerelve a mikrofon nem csupán a hátulról jövő hangokat nem rögzíti, de a felülről és alulról jövő hangokat is figyelmen kívül hagyja – ezzel nagyban csökkentve a környező zajok beszivárgását. Mivel nagyon széles vízszintes területet fed le, egyetlen mikrofon több személy hangját is képes rögzíteni, valamint bal és jobb irányban is maximális mozgásszabadságot biztosít, anélkül, hogy a hangerő változna.
Vízszintesen felszerelve a mikrofon nagyon keskeny vízszintes hangrögzítési szöggel, függőleges irányban pedig kardioid iránykarakterisztikával rendelkezik, így csak az előtte ülő személy hangját rögzíti álló vagy ülő helyzetben.
A mikrofon a megfelelő tartozékokkal a letisztult és elegáns megjelenés megtartása mellett is a felhasználók igényeire szabható – a függesztett, több egységből álló line array konfigurációt is beleértve.

Diszkrét megjelenés

Építészeti és tervezői megfontolásból gyakran van szükség diszkrét megjelenésű, a helyiség belvilágához illeszkedő rendszerekre, persze anélkül, hogy az a hangminőség rovására menne.

Könnyű konstrukció

A K-array kínálatában található pehelysúlyú termékek egyszerűen szállíthatók és telepíthetők, így a logisztikát, a helykihasználást és az emberi erőforrás költségeit tekintve is optimális megoldást kínálnak.

Pure Array technológia

A szorosan elhelyezett, szélessávú hangforrásokból álló line-array elemek Pure Array technológiával működnek.

Minimal Variation of Gain
Minimálisan változó erősítés

Line array tulajdonságaiknak köszönhetően a K-array Pure Array technológiát felvonultató mikrofonjainak erősítése a távolsággal csupán minimálisan változik.


Lépjünk kapcsolatba!