Keresés
bejegyzés típusa
 • Minden találat
 • Termékek
 • Bejegyzések
 • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Cikkszám: 508514
Cimkék:

SK 6212 A5-A8

985.600 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Kedvencekhez
Leírás

Ultrakönnyű, digitális, mini, ugyanakkor maximális teljesítményű zsebadó a színpadokra színházi előadásokhoz. A fémház víz- és verejtékálló, a cserélhető akkumulátor pedig 12 órás folyamatos működést biztosít. A legmodernebb jelátviteli technológia megbízható teljesítményt és ekvidisztáns frekvenciarácsot biztosít a rendkívül nagy igénybevételű magas frekvenciájú (HF) körülményekhez.

Számít a méret – Számít a teljesítmény

A digitális SK 6212 most egy új korszak beköszöntét hirdeti.

Ez a mini zsebadó a Digital 6000 családot egészíti ki, amely etalonnak számít a modern audio előadásokban alkalmazott, nagy kihívásokkal küzdő digitális jelátviteli technológiában.

A világ különböző részein élő legfontosabb ügyfeleinkkel közösen kifejlesztett és megtervezett, vadonatúj, teljesen digitális SK 6212 a legszigorúbb követelményeknek is megfelel, sőt még ennél is többre képes.

Az előadóknak, stylistoknak és rendezőknek szánt SK 6212 készülék nem nehéz, és nem is feltűnő. Mindössze akkora, mint egy gyufásdoboz, kényelmesen könnyű, nincsenek éles szélei vagy sarkai, diszkrét és könnyen elrejthető.

A mérnökök továbbá nagyra értékelik majd a cserélhető akkumulátorokat és antennákat is, csakúgy, mint a közvetlen működtethetőséget és a megbízható jelátvitelt.

Az intermodulációtól mentesen működő SK 6212 ekvidisztáns frekvenciarácsot alkalmaz, melynek segítségével hatékonyabban ki lehet használni az elérhető frekvenciák folyamatosan csökkenő spektrumát.

És még akkor sem kell aggódnia, ha a dolgok egy kicsit tovább tartanak… a 6212 üzemideje hihetetlenül hosszú, 12 óra!

Az SK 6212 a legnagyobb elvárásokat ötvözi a lehető legkisebb kialakítással. Több száz történetet foglal magában, amelyeket a színházi világ szakembereitől és profi zenészektől hallottunk a világ minden részéről, kisebb-nagyobb helyekről. Napjaink showműsoraihoz kifejlesztve, a jövő kihívásaira felkészítve.

 • Kompakt, ultra kisméretű kivitel ergonomikusan optimalizált formatervezéssel (63 x 47 x 20 mm)
 • Legalább 12 órás folyamatos működésre tervezve
 • Ultrakönnyű, erős fémházzal készült, súlya mindössze 112 gramm
 • Intermoduláció-mentes jeltovábbítás – az ekvidisztáns frekvenciarácsnak és az egyszerű beállításnak köszönhetően még szűk frekvenciaterekben is több csatornát tesz lehetővé
 • A Sennheiser digitális audio kodek (SeDAC) és a Digital 9000 sorozatban is megtalálható nagy hatósugarú üzemmód kiváló hangzást és magasabb dinamikus tartományt tesz lehetővé
 • Ellenáll a nedvességnek és a verejtéknek
 • Két levehető kapocs (0°/90°) a biztos rögzítés kedvéért bármilyen pozícióban
 • Cserélhető antenna és akkumulátor
 • Különféle csíptethető mikrofonokkal és fejhallgatókkal használható
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Felhasználási mód

Élőzene, Professzionális filmhang, Színházi hang

Tulajdonságok

Wireless átvitel módja

Digitális

Cikkszám: 508514
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Sajnos nincsen találat.