EW-DP ME4 SET (Q1-6)

Kamerás csiptetős mikrofonos szett

276.200 Ft

3 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Hordozható digitális UHF vezeték nélküli mikrofonrendszer ME 4 kardioid lavalier mikrofonnal film- és tartalomgyártók, valamint műsorszolgáltatók számára.

Az EW-DP rendszerek olyan piacvezető hangtechnikai munkafolyamatokról gondoskodnak, melyek csak fejlett digitális technológiával és UHF-átvitellel érhetők el. Ez a film- és tartalomgyártók, valamint műsorszolgáltatók számára tervezett, teljes mértékben digitális UHF vezeték nélküli mikrofonrendszer vadonatúj hordozható formátummal és páratlan hangminőséggel rendelkezik. Az EW-DP rendszer lelke egy kompakt digitális vevőegység, amely mindenki számára intuitív felhasználói élményt nyújt. A Smart Assist alkalmazáson keresztül végezhető Bluetooth-szinkronizálással és rendszervezérléssel rengeteg idő és energia takarítható meg a forgatások során. A frontoldali OLED-kijelző segítségével egyszerűen navigálhatsz a menüpontok között, ha pedig valamilyen probléma merülne fel, intelligens rendszerértesítések segítenek a hibaelhárításban. A mágnesesen csatlakozó és egymásra halmozható vevőegységek zökkenőmentesen integrálhatók a kamerarendszerekbe, miközben a többféle tápellátási lehetőségnek köszönhetően a hosszabb forgatási napok is helyben megoldhatók. A kardioid ME 4 lavalier mikrofonnal a beszéd zajosabb környezetben is tisztán elkülöníthető. Frekvenciatartomány: (Q1-6) 470,2–526 MHz

 width=

Mit tartalmaz a csomag?

  • EW-DP EK digitális hordozható egycsatornás vevőegység
  • EW-D SK digitális zsebadó
  • ME 4 kardioid lavalier mikrofon
  • Szerelőkészlet (perforált szerelőlap, cold shoe vakupapucs, övcsipesz és csavarok)
  • BA 70 lítium-ion akku és (2) AA elem
  • Záródó csatlakozókábel (3,5 mm-es TRS-csatlakozó –> 3,5 mm-es TRS-csatlakozó)
  • Záródó csatlakozókábel (3,5 mm-es TRS-csatlakozó –> XLR-csatlakozó)
  • USB-C töltőkábel

Bővebben az EW-D PORTABLE rendszerről

Minden apró részlet rögzítése – Ha vezeték nélküli átvitelről van szó, a vezeték nélküli rendszerek méréséhez minden esetben az UHF szabványt használják mérceként. A szakemberek által világszerte használt Evolution Wireless rendszerek az UHF-spektrumban működnek, és megbízhatóságukról, rugalmasságukról, valamint széleskörű funkcióikról ismertek. Mindezt a digitális technológia által kínált spektrális hatékonysággal és hangtisztasággal kiegészítve jutunk el az EW-DP-hez – amely a Sennheiser videoalkalmazásokhoz kínált legfejlettebb vezeték nélküli hangrendszere.

A jelentéktelennek tűnő dolgok… – Az EW-DP fejlesztésében rendkívül fontos szerepet játszott az ergonómia. A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében minden egyes szabályzógomb, csatlakozás és alkatrész tervezése átgondolt mérlegelés kísértében történt. Továbbá az EW-DP az első olyan hordozható vezeték nélküli rendszer, amely mágnesesen kapcsolódó, egymásra rakható, frontoldali OLED-kijelzős vevőegységekkel rendelkezik. Ez megkönnyíti és rugalmasabbá teszi a vevőegységek üzembehelyezését, az elhelyezéstől, a látószögtől vagy a fényviszonyoktól függetlenül optimális láthatóságot biztosítva. Többféle energiaellátási lehetőség is választható: normál elemek, lítium-ion tölthető akkuk és az USB-C-n keresztüli közvetlen táplálás, a maratoni forgatásokon is megnyugtató hátteret biztosítva.

Iránymutatás a legrizikósabb helyzetekben – Az EW-DP egy olyan vezeték nélküli rendszer, amely elvégzi számodra a szükséges hibaelhárítást. Ahogy a régi mondás tartja: tévedni emberi dolog. A Smart Notifications funkció javaslatokat tesz az EW-DP beállítása vagy működtetése során felmerülő hibák orvoslására. Gerjedés esetén például a rendszer az erősítés mértékének csökkentését javasolja. Ha az akku lemerülőben van, a rendszer figyelmeztetést küld. Ha egy blokkolt frekvenciát próbálsz használni, a rendszer jelez, hogy keress másik frekvenciát. Ha az adó- és a vevőegység nem kapcsolódik egymással, a rendszer a SYNC gomb megnyomására kér. Ha pedig az előadó véletlenül elnémítja az adóegységet, akkor értesítést kap, és távolról is feloldhatja a némítást. Ezek az útmutatások rengeteget segítenek, amikor a hangon kívül más dolgokra is kell figyelned.

Egyszerű kezelhetőség – Az EW-D Smart Assist alkalmazás segítségével Bluetooth kapcsolaton keresztül saját iOS vagy Android eszközödről tudod kezelni a rendszer beállítását, működtetését és felügyeletét. Az automatikus frekvenciakoordináció használatával akár 16 rendszerrel is megbízható vezeték nélküli kapcsolat létesíthető, vezeték nélküli szakértelem nélkül. Azáltal, hogy a rendszerbeállítások a kamera mellől, illetve a helyiség bármely pontjáról távvezérelhetők, menet közben is gyorsan és a munkamenet megzavarása nélkül végezhetők. Az alkalmazás egy súgómenüt is tartalmaz, ahol video oktatóanyagok és részletes kézikönyvek segítik az indulást.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Frekvencia variánsok

Q1-6 (470.2 – 526 MHz)

Tulajdonságok

Felhasználási mód

Professzionális videó/filmhang, Broadcast hangrögzítés

Iránykarakterisztika

Vese

Mikrofon kapszula típusa

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Sajnos nincsen találat.