HORDOZHATÓ HANGRENDSZEREK

A K-array hordozható rendszerei a keskeny és letisztult megjelenésű hangfalakat a beépített rendszerek részét képező kompakt és nagyteljesítményű mélynyomókkal ötvözik. Így a felhasználók a fix technológia előnyeit az alkalomszerűen bevethető hangrendszerek nyújtotta kényelem mellett élvezhetik.

Az összekapcsolt hardverelemekből álló, hordozható sorozat lehetőséget kínál a line array elemek függesztésére, melyekből ily módon komplexebb alkalmazások esetén „banán” formájú line array sorok is létrehozhatók. Egyszerűbb összeállításoknál pedig a line array elemek a mélynyomók tetején kapnak helyet.

A K-array hordozható rendszereinek részét képező csúcstechnológiájú, ultrakönnyű hangsugárzók összeállítása és szétszedése rendkívül gyorsan kivitelezhető, így ezek a rendszerek tökéletes megoldást kínálnak az ideiglenes telepítésekhez.

A rugalmasan méretezhető rendszerek ideális választást jelentenek színházak, koncerttermek, múzeumok és a legkülönfélébb céges események számára. Ezek a rendszerek időjárásállók, így kiváló megoldást kínálnak szabadtéri rendezvényekhez, valamint élőműsorokhoz és beszédhangosításhoz.