Weboldalunk megújult 

A Dragon hangszórók és aktív K-array mélynyomók ötvözésével jött létre az Axle sorozat három hordozható rendszere: a KRX202, a KRX402, és a KRX802.

Az Axle sorozat hordozható hangrendszerként tökéletes megoldást kínál turnézó DJ-k, valamint többfunkciós társalgók és klubok számára. Gyakorlatilag bárhol használható, ahol nagy közeltéri hangnyomásra van szükség.

A rendszer Dragon elemei egy állítható, aszimmetrikus tölcsérrel rendelkeznek, amelynek elforgatásával egyszerűen állíthatod a hangkibocsátás szögét. Az egyik helyzetben a hang szórásterülete széles (FLOOD – 100°) a vízszintes síkon és keskeny (SPOT – 30°) a függőleges síkon. A másik helyzetben a hang szórásterülete szűk (SPOT – 30°) a vízszintes síkon és széles (FLOOD – 100°) a függőleges síkon.

Az aktív Thunder mélynyomók emellett –az összes többi K-array aktív mélynyomóhoz hasonlóan – digitális szerkesztési lehetőséggel, például az intuitív kezelést biztosító érintőképernyővel is rendelkeznek. Ennek segítségével az összes DSP funkció vezérelhető: úm. bemeneti/kimeneti szintek, jelútválasztás, a mélynyomó és a középmagas hangszóró késleltetése (külön-külön akár 12 ms) és a rendszer általános késleltetése (akár 330 ms). A rendszerek DSP funkciói (az EQ-t is beleértve) távolról is kezelhetők USB-n keresztül vagy RS485 (3-érintkezős XLR) segítségével. Az Axle a K-dante kiegészítővel Dante hálózatokhoz is tud csatlakozni.
A rendszerek a megfelelő kiegészítőkkel (pl. egy bővíthető rúddal vagy függesztőkerettel) egymásra helyezhetők vagy függeszthetők. Az elemek könnyen változtatható helyzete és a moduláris adottságok számos elrendezést tesznek lehetővé.

Nagy hangnyomás a közeltéren

A pontsugárzó hangszórók a közeltérben magas hangnyomásszinteket produkálnak, így ideális választást jelentenek olyan rendezvényeken, ahol a közönség a hangforráshoz közel helyezkedik el (klubokban, tánctermekben és élő rendezvényeken, pl. DJ-fellépések során).

Automatikus hardverfelismerés

A K-array könnyen használható és gyorsan telepíthető aktív rendszereit a felhasználók szempontjainak szem előtt tartásával fejlesztik. A rendszert nem kell manuálisan konfigurálni. Csatlakozás után már készen is áll, neked csak be kell kapcsolnod.

Választható szín

RAL-színek használatával a hangszórók testre is szabhatók, így a legkülönfélébb helyszíneken is harmonikusan a környezetbe illeszthetők.

Fedélzeti érintőképernyő

Egy beépített érintőképernyő segítségével intuitívan vezérelheted a DSP fő funkcióit, a jelútválasztástól a szintek és késleltetés beállításáig.

Aktív adottságok

A K-array aktív megoldásai kivédik a nehézkes és sérülékeny passzív hangváltók használatát, valamint a hosszú kábelutakból adódó teljesítménycsökkenést, miközben számos további előnyt is kínálnak: a kompakt konstrukciótól kezdve egészen az új, illetve meglévő rendszerekbe történő könnyű integrálhatóságig.

Integrált DSP

A beépített DSP segítségével a hangszóró minden egyes paramétere finomhangolható, a hangmérnök így teljeskörűen kézben tarthatja a rendszerkonfiguráció teljesítményét és apróbb jellemzőit.

Dante-kompatibilis

A megfelelő K-dante tartozék segítségével a megoldás egy Dante-hálózatba is integrálható, így egyéb berendezésekkel együtt is használható.

Négyszögletű portkialakítás

Az egyedülálló négyszögletű portkialakítás az alacsony torzítású, kiterjedt mélyhangzás érdekében szimmetrikusan terheli a hangszórókat.

Választható lefedettség

A lefedettség optimalizálása érdekében egy állítható tölcsér segítségével számos K-array megoldás irányítottsága módosítható.


Lépjünk kapcsolatba!