Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

A K-array Pinnacle rendszerei a hordozható audio megoldások csúcsát képviselő integrált aktív hangszórórendszerek.

Könnyű telepítésüknek és kezelésüknek köszönhetően a Pinnacle sorozat modelljei jelentős mennyiségű időt és költséget takarítanak meg, miközben a lehető legtermészetesebb és legkiválóbb hangzást nyújtják. A K-array beépített rendszereinek középmagas line array elemeit a Thunder mélynyomókkal ötvöző Pinnacle sorozat modelljei (KR102-II, KR202-II, KR204-II, KR402-II, KR404-II és KR802-II, KR804-II) – különféle méretüknek és teljesítményüknek köszönhetően – az alkalmazások széles köréhez használhatók.

A Pinnacle sorozat line array elemei függeszthetők, nagyszabású események alkalmával pedig akár banán alakzatban is elrendezhetők. A rendszerek letisztult fekete és elegáns fehér kivitelben, illetve prémium minőségű felületkezeléssel is elérhetők. RAL-színek használatával a hangszórók testre is szabhatók, így a legkülönfélébb helyszíneken is harmonikusan a környezetbe illeszthetők.
A rendszerek ideális választást jelentenek színházak, koncerttermek, múzeumok és a legkülönfélébb rendezvényhelyszínek számára. Időjárásálló konstrukciójának köszönhetően a Pinnacle sorozat kültéri élőműsorok és beszédek hangosításához is kiváló megoldást jelent.

Diszkrét megjelenés
Építészeti és tervezői megfontolásból gyakran van szükség diszkrét megjelenésű, a helyiség belvilágához illő rendszerekre, persze anélkül, hogy az a hangminőség rovására menne.

Könnyű konstrukció
A K-array kínálatában található pehelysúlyú termékek egyszerűen szállíthatók és telepíthetők, így a logisztikát, a helykihasználást és az emberi erőforrás költségeit tekintve is optimális megoldást kínálnak.

Prémium minőségű felületek
A K-array termékek a csúcskategóriás divatkiegészítőkhöz és ékszerekhez hasonlóan a gyönyörű és ragyogó megjelenés érdekében a lehető legfejlettebb felületkezelésen mennek keresztül.

Választható szín
RAL-színek használatával a hangszórók testre is szabhatók, így a legkülönfélébb helyszíneken is harmonikusan a környezetbe illeszthetők.

Időjárásálló
A K-array termékek fejlesztése során a legtartósabb és legellenállóbb anyagokat használják, hogy azok az időjárás viszontagságaitól függetlenül sokáig fennmaradjanak és megbízhatóan működjenek.

Moduláris összeállítási lehetőségek
A Pinnacle sorozat sokoldalú hangszóró-rendszerei a hordozhatóság minden előnyét magukban hordozzák. A rendszerek a megfelelő kiegészítők segítségével függesztve is telepíthetők, egyéb PAT oszlopok csatlakoztatásával pedig hosszabb array-ekké is rendezhetők.

Pure Array technológia
A szorosan elhelyezett, szélessávú hangforrásokból álló line-array elemek Pure Array technológiával működnek.

Fedélzeti érintőképernyő
Egy beépített érintőképernyő segítségével intuitívan vezérelheted a DSP fő funkcióit, a jelútválasztástól a szintek és késleltetés beállításáig.

Állítható oszlopszögek

Ez a hordozható rendszer nem csupán a megszokott fix oszlop-mélynyomó kombináció: a hosszú oszlopok egy gömbcsukló segítségével -15° és +15° között állíthatók, így a hang energiája a nemkívánatos visszaverődések és zajszennyezések elkerülése érdekében egy adott területre összpontosítható.

Négyszögletű portkialakítás

Az egyedülálló négyszögletű portkialakítás az alacsony torzítású, kiterjedt mélyhangzás érdekében szimmetrikusan terheli a hangszórókat.

Dante-kompatibilis

A megfelelő K-dante tartozék segítségével a megoldás egy Dante-hálózatba is integrálható, így egyéb berendezésekkel együtt is használható.

Integrált DSP

A beépített DSP segítségével a hangszóró minden egyes paramétere finomhangolható, a hangmérnök így teljeskörűen kézben tarthatja a rendszerkonfiguráció teljesítményét és apróbb jellemzőit.

Aktív adottságok

A K-array aktív megoldásai kivédik a nehézkes és sérülékeny passzív hangváltók használatát, valamint a hosszú kábelutakból adódó teljesítménycsökkenést, miközben számos további előnyt is kínálnak: a kompakt konstrukciótól kezdve egészen az új, illetve meglévő rendszerekbe történő könnyű integrálhatóságig.

Könnyedén méretezhető

A Pinnacle rendszerek bármely méretű rendezvényhez képesek alkalmazkodni. A modularitás kihasználásával hozz létre nagyméretű hangrendszereket az élőzenei eseményekhez, vagy kevesebb, kisebb komponens használatával igazodj a kisebb, meghittebb alkalmazások igényeihez.


Lépjünk kapcsolatba!