Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

A prémiumkategóriás audio termékeket gyártó EPOS – a hibrid munkaerő egyre növekvő igényeit kielégítve – a kis- és közepes méretű tárgyalótermekhez egy újabb plug-and-play Bluetooth® kihangosítót tervezett.

Az EXPAND 40 sorozat kiküszöböli a megbeszélésekhez kapcsolódó stresszhelyzeteket – ami többek között a bonyolult technikai megoldásokból, a szakadozott hangból, illetve a következetlen hangzásból fakad –, teret engedve a zökkenőmentes együttműködésnek, ahol helyzetétől függetlenül a csapat minden tagja egyformán jól hallható. Az EXPAND 40 sorozat modelljei a korábbi EXPAND kihangosítók kiváló tulajdonságaira alapozva háromféle változatban érhetők el: UC-optimalizált (Bluetooth® USB dongle-lel vagy anélkül) és Microsoft Teams tanúsítvánnyal ellátott* Bluetooth® USB dongle-lel.

Vedd át az irányítást a tárgyalók akusztikája felett

A tárgyalók akusztikája eltérő lehet, ezért a zökkenőmentes együttműködéshez elengedhetetlen egy olyan megoldás, amely kiszűri a háttérzajt és a teremben keletkező visszhangokat. Három hangnyaláb-formáló mikrofonja segítségével az EXPAND 40 hatékonyan képes hívás közben elkülöníteni egymástól az egyes hangokat, mind a helyben tartózkodó, mind a távolról bekapcsolódó résztvevők számára gazdag hangzásélményt biztosítva.

Még egyszerűbb együttműködés

Mivel egyre több megbeszélés zajlik távolról bekapcsolódva vagy hibrid környezetben, minden eddiginél fontosabb, hogy újrateremtsük az online eszmecserék során gyakran elvesző személyes energiateret. A piacvezető kétirányú (duplex) működésnek köszönhetően a csapattagok élénk megbeszéléseket folytathatnak, ahol a résztvevők egymás kapcsolatának megszakítása nélkül, egyszerre beszélhetnek, életet lehelve az online megbeszélésekbe és ötletbörzékbe.

Csatlakozz és már indulhat is

Az EXPAND 40 kihangosítók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egy USB-C kábel vagy Bluetooth® dongle segítségével egyszerűen és gyorsan csatlakozzanak a megbeszélésekhez. Az EPOS szoftvermegoldásai meggyorsítják és megkönnyítik az IT-vezetők számára a beállítások testreszabását és a legújabb firmware-frissítések letöltését. Így az eszközöket a lehető legegyszerűbben kezelhetik, időt nyerve más érdemleges feladatok elvégzéséhez.

„Az EXPAND 40 sorozat bevezetése az EPOS részéről egy magától értetődő előrelépést jelent. Miközben továbbra is igyekszünk kielégíteni a munkaerő folyamatosan változó igényeit, minden figyelmünket arra összpontosítjuk, hogy elhárítsuk a hatékony online együttműködés előtti akadályokat, ezzel is segítve a mindennapi munka örömének visszatérését” – mondta Theis M0rk, a termékmenedzsment-részleg alelnöke.