Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak

Weboldalunk megújult 

A Sennheiser bemutatta ACCENTUM Plus fejhallgatóját, amely a vezeték nélküli családot gazdagítva hordozza magában a márkarajongók által kedvelt prémiumkategóriás tulajdonságokat.

„Az ACCENTUM Plus esetében az ACCENTUM család vívmányainak és szellemiségének megőrzése mellett a MOMENTUM 4 legkeresettebb kényelmi megoldásait gondoltuk tovább” – mondta Christian Ern, a Sennheiser vezető termékmenedzsere. „A Plus a kivételes hangzás és a kényelmes technológiai megoldások finom egyensúlyát testesíti meg.”

Magával ragadó, egésznapos zenehallgatás

Mai világunkban végtelen tartalomfogyasztási lehetőségek között dúskálhatunk, az ACCENTUM Plus állóképességének és funkcióinak birtokában pedig azzal is felvértezzük magunkat, hogy mindezt élvezhessük. A Sennheiser széleskörű akusztikai szakértelmével megalkotott, érintőképernyős kezelőfelülettel, hibrid adaptív zajszűréssel és pazar megjelenéssel bíró ACCENTUM Plus kedvező áron kínál kiváló zenehallgatási élményt.

A maga nemében egyedülálló 50 órás akkuüzemidőnek köszönhetően, amely a kábeles használattal vetekedő stabil kapcsolatot biztosít, könnyű elfelejteni, hogy egy vezeték nélküli fejhallgatóval van dolgunk. Ez a Bluetooth® 5.2-es fejhallgató kiváló hangminőségről gondoskodik és sokoldalú csatlakoztatási lehetőségeket kínál, támogatva az összes népszerű kodeket, köztük az aptX™ Adaptive kodeket is, amely minden helyzetben optimális hangzást biztosít.

A szabadalmaztatott 37 mm-es dinamikus jelátalakító a gyártó Sound Personalization funkciójával is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a Sennheiser több mint 75 éves szakmai tapasztalatát kiaknázva saját igényeinkhez igazítsuk a hangzást – mindezt anélkül, hogy az a márka híres basszusteljesítményét és lenyűgözően részletgazdag hangvisszaadását hátrányosan befolyásolná. A hatékony adaptív zajkioltás az ingázók mindennapjait teszi örömtelibbé, mivel a funkció a környezeti zajokhoz folyamatosan igazodva optimalizálja a zajszűrés mértékét. Ez nagymértékben csökkenti a zavaró tényezőket, így a tartalom finom részletei is átjönnek és könnyedén hallhatók.

Gyorstöltési lehetőség – ha egyáltalán szükség lenne rá

Az ACCENTUM Plus világjáró állóképességén túl „gyorstöltő” funkciót is kínál, amellyel körülbelül 10 perc alatt további 5 órányi hallgatási idő biztosítható. A tartozékként mellékelt USB-C kábellel kategóriaazonos audio eszközökről (pl. laptopról) töltés közben is streamelhető zene – ilyenkor a fejhallgató a tartalomfogyasztás és a hangkommunikáció érdekében audio interfésszé alakul át. A maratoni akkuüzemidő tovább növeli a töltések közötti időt, így sokkal hosszabb idő telik el, mire a fejhallgató akkuélettartama alatt elérjük a töltési ciklusok maximális számát – a Sennheiser fenntarthatóság iránti elkötelezettségéhez hűen, csökkentve a keletkező elektronikus hulladék mennyiségét.

Érintésvezérlés

Az ACCENTUM Plus az intuitív érintőpanelnek és az ujjmozdulatokra reagáló társalkalmazásnak köszönhetően két fő módon vezérelhető: ismerős koppintásokkal és csúsztatásokkal a hangerő szabályzásához, valamint a vezeték nélküli médiavezérléshez és a hangáteresztés funkció kapcsolásához. Így az audio eszköz zsebbe vagy táskába eltéve is könnyedén vezérelhető. A zászlóshajó MOMENTUM-sorozatban is használt érintőpaneles fülkagylón keresztül közvetlenül vezérelhetők a funkciók, nem kell hozzá gombokat keresgélni vagy menükben böngészni. A haladó felhasználók számára az automatikus szélzaj-csökkentés és a szabályozható sajáthang funkció használata nyújt természetes és zavaró tényezőktől mentes telefonbeszélgetéseket. A többpontos csatlakozási lehetőség révén könnyedén válthatunk a Bluetooth-eszközök között anélkül, hogy azokat újra párosítanunk kéne.

A Smart Control alkalmazás használatával könnyedén kezelhetjük a Bluetooth-kapcsolatokat, kísérletezhetünk az 5-sávos EQ-val és a hangzást érintő számos funkció segítségével tökéletesíthetjük a fejhallgatózás nyújtotta élményt. Mindezt egy üdítően letisztult vizuális felhasználói kezelőfelületen keresztül, amely a zsebben is elfér. A Smart Control alkalmazással személyre szabott programokat is tárolhatunk – tökéletes megoldás arra az esetre, ha okostelefon-platformunk vagy hallgatási szokásaink megváltoznának.

Alkalmazkodó útitárs

Az ACCENTUM Plus játékidejével csupán kényelme vetekszik. A fülpárna és a kengyelpárna fejünk körvonalaihoz igazodva megnyugtatóan stabil, mégis gyengéd illeszkedést biztosít. Olyan helyzetekben, amikor a vezeték nélküli eszközhasználat nem engedélyezett (pl. repülés közben), egy 3,5 mm-es sztereó csatlakozóval ellátott hangkábellel csatlakozhatunk a szórakoztató rendszerhez vagy egyéb fejhallgató-kimenetekhez. Az ACCENTUM Plus laposra hajtogatva cipzáras tartótokban tárolható és szállítható, hogy az új kedvenc utazófejhallgató és kiegészítői útközben is rendezetten kísérjenek minket.