Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Olyan időket élünk, amikor egyre általánosabbá válnak a rugalmas munkamodellek, az otthonról végzett munka és a változatos csapatmunka. A jelenlegi Covid-19 járvány eredményeként pedig minden eddiginél fokozottabb igény mutatkozik az online tárgyalási megoldások iránt is. Merőben új jelentőséget kaptak a különféle videokonferencia-megoldások, mint például a Zoom, mivel használatukkal akkor is lehetőség nyílik a személyes kommunikációra, amikor a közvetlen személyek közötti kapcsolat szóba sem jöhet.

Hogyan kerültek a figyelem középpontjába a zökkenőmentesen működő videokonferencia-megoldások?

Mivel társas lények vagyunk, szükségünk van a kapcsolattartásra. Ami nagymértékben változott a jelenlegi válság során, az a meglévő kapcsolataink ápolásának és fenntartásának módja. Semmi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy az utóbbi néhány hónapban a Zoom-on és a többi hasonló platformon gombamód elszaporodtak az online konferenciák. A hagyományos alkalmazási módokon (pl. céges megbeszélések) túl a Zoom a családi összejövetelek, a fizikai távolságtartással megrendezett „happy hours” akciók, valamint a különféle iskolai előadások és zenés produkciók stb. kedvenc platformjává is vált. A világ lassú újranyitásával pedig az alkalmazások köre még tovább bővül.

 

 

A társadalmi felelősségvállalás iránt mélyen elkötelezett, családi tulajdonú márkaként a Sennheiser következő kérdést teszi fel: – Mivel tudunk mi mindehhez hozzájárulni?

Egy asztal, egy kényelmes szék, egy kamerás laptop, egy headset és egy online tárgyalási platform – mindez messze nem elegendő az ösztönző, hatékony és interperszonális tárgyalási kultúrához. Van ugyanis valami, ami általában hiányzik ebből az együttesből: a nyitott tér és az a szabadság, melyet egy professzionálisan felszerelt tárgyalóteremben megtartott személyes találkozó kínál. Ezért a Sennheisernél nem csupán az online találkozókhoz, hanem sokkal inkább olyan megoldásokhoz fejlesztünk termékeket, amelyek a találkozókat minden érzékszerv számára élvezhetővé teszik, és amelyek szakítanak a meglévő és a hagyományos normákkal.

 

A Sennheiser hivatalosan is kompatibilis a Zoom alkalmazással, melyen keresztül az online megbeszélések is a személyes találkozók élményét képesek nyújtani

A Zoom Video Communications, Inc. céggel történő legújabb együttműködésünk a Zoom Meetings platformon keresztül pontosan ezt az igényt elégíti ki: a személyes találkozók olyan elemeit beemelve, mint a tárgyalótermekben történő kreatív munkát segítő szabad mozgás, melyről a Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 mennyezeti mikrofonja gondoskodik.

Az egyedi, adaptív hangnyaláb-formálási technológiát alkalmazó mennyezeti mikrofon a tárgyalóteremben aktuálisan beszélő személy hangját – annak pozíciójától függetlenül – automatikusan és megbízhatóan rögzíti, majd kiváló hangminőségben továbbítja a megbeszélés többi résztvevője felé.

Ez azt jelenti, hogy ahogy az egyetemek és vállalkozások kezdenek eligazodni a távoktatás, az érintésmentes hangerősítés és a minőségi online találkozók világban, a Zoomra és a Sennheiserre támaszkodva egy az új igényeknek is megfelelő megoldást alkalmazhatnak.

A Zoom-támogatással kapcsolatos hivatalos sajtóközlemény elérhetősége: https://en-de.sennheiser.com/newsroom/sennheiser-teamconnect-ceiling-2-is-now-compatible-with-zoom

 

Ez a cikk az „Új tárgyalási kultúra a Korona után: üzleti kommunikációnk megváltozásának oka” című cikksorozat  része. Az elkövetkezendő hetekben és hónapokban további részletekbe menő cikkeket és megoldási stratégiákat jelentetünk meg ebben a témában.