Weboldalunk megújult 

 Vinny Siniscal, a Firehouse Productions RF koordinátora elmesélte, hogyan teljesítették a Sennheiser által támogatott művészek elvárásait a “VH1 Divas” eseményen és a másik két előadáson: „Általában négy–hat Sennheiser énekmikrofon csatornát viszünk, amit a cég saját művészeinek tartunk fenn, akik lehet, hogy éppen turnéznak és nem tudják hozni a saját felszerelésüket.” Például a Sennheiser-t használó Miley Cyrus is a nyugati partról repült New York-ba, a „VH1 Divas” koncertre Wonder világturnéjának egynapos pihenőjén.

Siniscal hozzátette: „Sennheiser MD 5235 dinamikus kapszulákkal szerelt SKM 5200 vezeték nélküli énekmikrofonokat használunk, 90 MHz-es kapcsolási sávszélességű EM 3732 duál vevőkészülékkel.

A hosszú ideje futó koncertsorozat nyolcadik eseményeként az idei „VH1 Divas” a Brooklyni Zeneakadémia (BAM) Howard Gilman Opera House épületében zajlott, New York Brooklyn kerületében. A show házigazdája a többszörös Emmy- és Grammy-díj nyertes és korábbi „American Idol” zsűritag, Paula Abdul volt. A Sennheiser-t képviselő művészek, Jennifer Hudson, Leona Lewis és Miley Cyrus mellett a fellépők között volt még a korábbi „American Idol” versenyző Kelly Clarkson és Jordin Sparks, a brit sztár, Adele valamint számos vendégművész és előadó.

A többszörös díjnyertes énekes és színésznő Jennifer Hudson fellépése közben kristállyal kirakott egyedi SKM 5200-as mikrofonjával villogott, előadva debütáló albumának bevezető kislemezéről a „Spotlight” című dalt és az „All In Love Is Fair” című duettet Stevie Wonderrel, a zenész 1973-as “Innervisions” albumáról. Leona Lewis legutóbbi albumának vadonatúj kislemezéről a „Happy” című dalt adta elő, majd csatlakozott Cyndi Lauper, 1983-as „True Colors” slágerének előadásával, mindketten standard SKM 5200 mikrofonnal léptek színpadra. Miután Miley Cyrus szintén egy SKM 5200-ast használva előadta a „Party In The USA” című dalt legújabb kislemezéről, duettben elénekelték Sheryl Crow-val Sheryl Grammy-nyertes slágerét, „If It Makes You Happy” címmel.

A Firehouse mindhárom közvetített eseménynél ew 300 IEM G2 vezeték nélküli személyi monitor rendszereket használt, valamint SKM 5200 kézi énekmikrofonokat és vevőegységeket biztosított az előadóknak. „Minden előadáson csak Sennheiser fülmonitorokat használtunk,” erősíti meg Siniscal. „Csak G2 berendezést használtunk; 16 csatornát 32 vevőegységgel az összes színpad lefedéséhez. Tényleg csak ezeket a személyi monitorokat használtuk az előadásokon. Az egyetlen fellépő, aki a sajátját hozta, a Green Day volt a VMA-n – és nekik is G2 berendezésük volt!”

A Firehouse Productions régóta Sennheiser berendezéseket használ és most a cég antenna rendszereit is alkalmazta. „Antennarendszerem csaknem egészét A 5000-CP antennákra cseréltem, csak a környezet miatt,” mondja Siniscal. „Karakterisztika vezérlésük miatt nagyon is megéri más spirális antennákkal szemben az A 5000 antennákat használni a színpadon. Mivel előadásonként több mint 280 RF csatorna működik, minden lehetséges segítségre szükségem van.”

 

(Képaláírás)

Munkában a kipróbált és jól bevált, Sennheiser SKM 5200 mikrofonból és MD 5235 kapszulából álló kombináció – Miley Cyrus átvette az irányítást a színpadon a legutóbbi „VH1 Divas” eseményen a Brooklyni Zeneakadémia (BAM) Howard Gilman Opera House épületében, New York Brooklyn kerületében.