A Sennheiser és a Neumann hanggyártási eszközeik teljes arzenálját felvonultatják a NAB szakkiállításon, köztük új mikrofon- és headset-megoldásokat is. A cégek standjukon (C1307) a VR és AR anyagok gyártásához kínált termékválasztékon túl a mobil újságíráshoz, hírgyűtéshez, filmgyártáshoz, stúdiómunkához és monitorozáshoz tervezett, személyre szabott megoldásaikat is bemutatják.

A Sennheiser a NAB szakkiállításon egy új headset sorozatot is bemutat – a 300 PRO termékcsaládot. A kamerázást, valamint a backstage-kommunikációt könnyíteni hivatott új sorozat, amely nyáron már kapható lesz, két monitor-fejhallgatóból és három headset/mikrofon kombinációból fog állni.  A vezeték nélküli zsebszettekhez a Sennheiser vadonatúj headset- és lavalier mikrofonokat fog bemutatni. Ezeket a szintén 2018 nyarától kapható mikrofonokat a nagyszerű hangzás jegyében tervezték és finomhangolták, és hogy megbízható „igáslovakként” szolgáljanak a közepes méretű műsorszolgáltatók, színházak és istentiszteleti helyszínek számára. Emellett a Sennheiser egy olyan izgalmas, új vezeték nélküli megoldásba is betekintést enged, amelyet a mobileszközökön történő kiváló minőségű hangrögzítéshez tervezett.

Az új evolution vezeték nélküli G4 sorozat bevezetésével tovább bővült a Sennheiser kameramikrofon-rendszereinek választéka. Az új generáció – a híres 100-p sorozatot az új 500-p sorozattal kiegészítve – két alsorozatot is kínál. A kiállításon bemutatásra kerülő egyéb vezeték nélküli rendszerek: a zászlóshajó Digital 9000 és Digital 6000 sorozat, a digitális/analóg EK 6042 kamera-vevőegységet is beleértve, továbbá az AVX sorozat, amely az engedélymentes 1,9 GHz-es frekvenciasávban működik. Bemutatásra kerülő kamerára szerelhető mikrofonok: MKE 400, MKE 600 és sztereó MKE 440. És nem hiányozhatnak a kiállításról az MKH 416 és MKH 8060 professzionális puskamikrofonok, az MKH 8070 hosszúpuska mikrofon, valamint az MD 46 és MD 42 riportermikrofonok sem.

 

 

A stúdióspecialista Neumann az U 87 Ai, TLM 102, TLM 103 és BCM 104 modelleken túl a rádióállomások klasszikusának számító, híres U 67 csövesmikrofonjának új kiadását is bemutatja. A standon az összes mikrofon kipróbálható. Ezen túlmenően lehetőség nyílik a Neumann KH 80 és KH 120 monitorhangfalainak, illetve KH 810 stúdió-mélynyomójának a tesztelésére is.

A stand AMBEO szekciója a binaurális hangfelvétel-készítésre és gyártásra helyezi a hangsúlyt. A látogatók testközelből ismerhetik meg az AMBEO Smart Headsetet, az AMBEO VR mikrofont és a Neumann KU 100 műfejet, illetve számos izgalmas bemutatóvideó segítségével bővítheti ismereteiket. A Sennheiser az „AMBEO for VR” partnerek hardver- és szoftver-megoldásait is bemutatja.

 

Látogasd meg a Sennheisert és a Neumannt a NAB szakkiállításon (Central Hall, Booth C1307).

A teljes NAB sajtóanyag április 9-től lesz elérhető a sennheiser.com/nab2018 weboldalon.