Örömmel értesítjük a partnereinket, hogy több új gyártóval bővült az általunk képviselt márkák listája. 2020 január 1-től a a Biamp és a Community márkák kizárólagos magyarországi disztribútora is az Audio Partner Kft. lett az Apart Audio mellett. Emellett az LDA audiotech és a Cabrox termékei is megtalálhatóak mostantól a kínálatunkban.

Belga gyártónk, az Apart pár éve felvásárolta az amerikai, elsősorban kültéri nagy teljesítményű hangsugárzóiról ismert Community céget, de a disztribúciók eddig külön csatornán működtek. 2019 végén a szintén amerikai Biamp vásárolta fel a teljes Apart és Community cégcsoportot, így ezen márkák képviselete itthon is egy kézbe került.

Community, W széria

A gyártó szándéka szerint az említett három márka, kiegészítve a már korábban is általunk képviselt Cambridge Sound Management gyártóval képes lesz komplex audiovizuális megoldásokat prezentálni, elsősorban a nagyvállalati, oktatási, kulturális és sport felhasználásra.

https://apart-audio.hu/
https://www.biamp.com/
https://www.communitypro.com/
https://cambridgesound.com/

LDA audioTech, Neo

Szintén új gyártónk a kis és közepes hangtechnikai projektek kiszolgálására alkalmas LDA audioTech nevű spanyol cég, amely kedvező árfekvésű EN 54-16 és EN 54-4 szabványnak megfelelő evakuációs hangrendszer gyártásával foglalkozik.
https://lda-audiotech.com/en/

 

Cabrox termékek

Színpadi és broadcast hangtechnikai felhasználásokban segíthet a Cabrox nevő török gyártó. A gyártó 2, 4 illetve 8 cstornás stageboxokat készít, melyek felcsévélve tárolják a mikrofon kábeleket. Így a kábelek a porszívó kábelhez hasonlóan egyszerűen automatikusan vissza is csévélődnek a felhasználás végén.
https://www.cabrox.com/