Weboldalunk megújult 

XSW-D Portable Lav Mobile Kit

XSW-D Portable Lav mikrofonszett, mobiltelefon rögzítő és állvány

137.900 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Kedvencekhez
Leírás

Az útközben forgató vloggerek és tartalomkészítők számára tervezett XSW-D PORTABLE LAV Mobile Kit csomag a Sennheiser XSW-D PORTABLE LAV csíptetős mikrofonból, egy okostelefon rögzítőcsipeszből, valamint a Manfrotto PIXI háromlábú miniállványból áll. Az XSW-D PORTABLE LAV részei: egy teljes 2.4 GHz-es vezeték nélküli lavalier mikrofonrendszer, valamint egy függőleges és vízszintes felhelyezést is támogató okostelefon rögzítőcsipesz. A Manfrotto PIXI állvány stabilizátor gömbfeje egy gombnyomással állítható, így a kívánt pozíció könnyedén rögzíthető.

Az XSW-D PORTABLE LAV Mobile Kit a funkcionalitás és a hatékonyság ötvözésével tökéletes vlogolási élmény biztosít. Gazdagítsd audio- és video-felszerelésed ezzel a három alapeszközzel.

Az XSW-D PORTABLE LAV tökéletes választás a mobileszközökön és számítógépeken futó korszerű beszédalkalmazások használatához. Egy gombnyomásos, egyszerűen működtethető audiokészülék, amely digitális jelátvitel segítségével biztosítja a hangforrások akadálymentes csatlakoztatását. Az ME2-II csíptetős mikrofonnal ellátott elegáns megoldás megbízható kapcsolat fenntartásával könnyíti meg a párbeszédek rögzítését DSLR kamerákon.

A tömör alumíniumból és puha gumimarkolattal készült okostelefon rögzítőcsipesz szinte az összes mobiltelefon esetén biztonságos illeszkedést biztosít. A 180-fokos rögzítőtárcsa függőleges és vízszintes elhelyezésre is lehetőséget ad, így könnyedén válthatsz a képméretarányok között.

A masszív kialakítású, mégis könnyű Manfrotto PIXI miniállvány egy gömbcsuklós fejjel és nyomógombos reteszelő mechanizmussal rendelkezik, melynek segítségével az állvány egyetlen mozdulattal pozícionálható és rögzíthető. A gumitalpak a legtöbb felületen csúszásmentesen tapadnak, az összecsukható lábak pedig kényelmes kézi vlogolást tesznek lehetővé, megfelelő képstabilitásról gondoskodva.

Jellemzők

  • A Mobile Kit ideális megoldás az útközben forgató vloggerek és tartalomkészítők számára
  • Az XS Lav gömbkarakterisztikájú mikrofonkapszulája tiszta, természetes hangzásról gondoskodik
  • A vakupapuccsal ellátott okostelefon rögzítőcsipesz az álló, illetve fekvő felhelyezést is támogatja
  • A kívánt pozíció a Manfrotto PIXI háromlábú miniállvány nyomógombos reteszelő mechanizmussal ellátott gömbfejének segítségével könnyedén rögzíthető
  • A mindennapi használatot jól viselő, strapabíró alkatrészek

Utazáshoz tervezve

Kompakt és kényelmes – a csomag alaptartozékai kiválóan segítik az úton levő alkotót mindennapi munkájában. Az okostelefon rögzítőcsipesz és a Manfrotto PIXI állvány gyors és stabil beállításról, míg az XSW-D PORTABLE LAV minden környezetben kiváló hangzásról gondoskodik. A tartóerszényben és zsebben is kényelmesen hordozható XSW-D PORTABLE LAV Mobile Kit mindenhová elkísér.

Rugalmasság és kezelhetőség

A gyors beállíthatóság a részletekben rejlik: ezt az okostelefon rögzítőcsipesz és a Manfrotto PIXI állvány minden eddiginél jobban segíti. Az okostelefon rögzítőcsipesz álló, illetve fekvő tájolásra, míg a PIXI állvány nyomógombos reteszelő mechanizmussal ellátott gömbfeje további finombeállításra is lehetőséget ad. Csak csatlakoztasd a mobiltelefont függőlegesen vagy vízszintesen, és használd a PIXI-t igényeid szerint.

Minőség mindenek felett

A masszív, tömör alumíniumból készült és puha gumimarkolattal ellátott okostelefon rögzítőcsipesz szintén magában hordozza a híres Sennheiser minőséget és azXSW-D PORTABLE LAV mikrofon méltó kiegészítője. Ehhez társul még az Adapto bevonatú, rozsdamentes acélból készült Manfrotto PIXI állvány, mellyel még sokoldalúbban használhatod ezt a tartós mobil szettet.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Iránykarakterisztika

Szupervese

Mikrofon kapszula típusa

Tulajdonságok

Wireless átvitel módja

Digitális

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Sajnos nincsen találat.