Cikkszám: 008674
Cimkék:

TLM 107 STUDIOSET BK

630.100 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Kedvencekhez
Leírás

Egy új, korszerű Neumann-mikrofon: rendkívül sokoldalú megoldás, meglepően kedvező áron!

  • Rendkívül artikulált hangzás, 5 iránykarakterisztikával
  • Változtatható csillapítás- és mélyvágás beállítás
  • Vadonatúj kapszula-kialakítás
  • Kiváló tranziens átvitel

A modern stúdiók igáslova

A TLM 107 egy referenciaosztályú mikrofon, amely lélegzetelállító valósághűséggel adja vissza az énekhangot és a hangszerek hangját. Az ötféle iránykarakterisztikának, valamint a változtatható csillapítás- és mélyvágás-beállításnak köszönhetően a TLM 107 egy kivételesen rugalmasan használható mikrofonmegoldás. 131 dB-es dinamikatartományával a TLM 107 a halk suttogástól a mennydörgő lábdobig bármit zaj- és torzításmentesen rögzít.

Egy igazi XXI. századi mikrofon

A TLM 107 valódi nagyfelbontású hangminőséget kínál, megfizethető áron. A Neumann ezt a mikrofont olyan otthoni- és projektstúdió felhasználók számára fejlesztette ki, akik az eredeti hangforráshoz hű, színeződésmentes hangot szeretnek rögzíteni, megőrizve az utó- és keverési munkálatok során alkalmazható összes lehetőséget. Rugalmasan szabályozható funkcióinak köszönhetően a TLM 107-tel bármely hangforrásról bármely helyzetben kiváló minőségű felvétel készíthető.

Bár a nagy, kúpos kapszularács a Neumann-klasszikusok – köztük az M 49 csöves mikrofon – ikonikus dizájnját idézi, a Neumann tervasztalán a TLM 107 modern külsőt kapott. A mikrofon hátoldalán található, minden beállítást egymagában kezelő, stílusos navigációs kapcsolót öröm használni: választható csillapítás (0/–6 /–12 dB), mélyvágás (lin/40 Hz/100 Hz) és iránykarakterisztika (gömb/széles-kardioid/kardioid/hiper-kardioid/8-as).

Az újonnan kifejlesztett kétmembrános kondenzátorkapszulát kifejezetten a TLM 107-hez tervezték, hogy kiemelkedő tranziens átvitelt és kiterjesztett, gondosan kiegyensúlyozott frekvenciamenetet kínáljon minden választható iránykarakterisztika esetén. Ez azt jelenti, hogy az iránykarakterisztika a felvételi helyzetnek megfelelően szabadon állítható, anélkül, hogy ezzel az általános hangzás kiegyensúlyozottságát befolyásolnánk. Ami egy nagymembrános mikrofonnál egészen rendkívüli jelenség! És mondanunk sem kell, hogy a TLM 107 bármely környezetben valódi Neumann minőséget kínál.

Minden ízében Neumann

A Neumann TLM-család többi tagjához hasonlóan a TLM 107 is transzformátor nélküli áramkörrel működik, amely nyitott, áttetsző hangzást és teljes, korlátlan basszusvisszaadás biztosít, még a legmagasabb jelszint mellett is. Kétféle mélyvágási beállítás áll rendelkezésre a zúgás kivédésére és a közeli mikrofonozás miatt fellépő proximity hatás kompenzálására. A TLM 107 még előcsillapítás alkalmazása nélkül is képes gerjedés fellépése nélkül kezelni a hatalmas, akár 141 dB-es hangnyomásszinteket (előcsillapítással ez akár 153 dB is lehet). A TLM 107 mindössze 10 dB-A-s sajátzajjal rendelkezik, amely még egy nagyon csendes hangstúdió környezeti zajának szintjét sem éri el. Más szavakkal, a TLM 107 nemkívánatos hozzáadott zaj és torzítás nélkül rögzíti a hangot.

A TLM 107 mikrofont elsősorban kisebb stúdiók számára tervezték, de kompromisszumot nem ismerő hangminősége miatt a felsőkategóriás profi alkalmazási területeken is használható, a műsorközvetítést és a klasszikus zenei felvételeket is beleértve. A TLM 107 egy rendkívül sokoldalú igáslómikrofon, amely – a legkülönfélébb hangszerek (pl. akusztikus és elektromos gitár, zongora, nagybőgő, dob és ütőhangszerek) hangjának kiváló minőségű rögzítése mellett – énekmikrofonként is remekül megállja helyét.

  • Csúcsminőségű, mégis megfizethető nagymembrános mikrofon
  • Sokoldalú igásló stúdiómikrofon énekhang és hangszerek hangjának rögzítéséhez
  • Rendkívül rugalmasan használható: 5 iránykarakterisztika, többféle előcsillapítási és mélyvágási lehetőség
  • Közvetlen meghajtású (transzformátor nélküli) áramkör az áttetsző hangzás jegyében
  • Szinte elhanyagolható sajátzaj
  • Magas hangnyomásszinteknél is torzításmentes működés
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Felhasználási mód

Élőzene, Professzionális videó/filmhang

Neumann típus

Nagymembrános kondenzátor mikrofon

Tulajdonságok

Kategória:Neumann, Mikrofonok
Cikkszám: 008674
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

LH 66

Állvány KH 150 monitor hangfalhoz

82.600 Ft

MT 48 EU

Intuitív érintőképernyős audio interfész

788.100 Ft

KH 120 II W

Aktív stúdió monitor DSP-vel, analóg bemenettel

355.200 Ft

KH 120 II

Aktív stúdió monitor DSP-vel, analóg bemenettel

355.200 Ft

KH 150 W

DSP-meghajtású, kettős erősítésű stúdió monitorhangfal, mély basszusmenettel és kiemelkedően részletgazdag,...

651.800 Ft
Sajnos nincsen találat.