Cikkszám: 008667
Cimkék:

TLM 107 BK

Nagymembrános mikrofon

590.600 Ft

2 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Egy új, korszerű Neumann-mikrofon: rendkívül sokoldalú megoldás, meglepően kedvező áron!

  • Rendkívül artikulált hangzás, 5 iránykarakterisztikával
  • Változtatható csillapítás- és mélyvágás beállítás
  • Vadonatúj kapszula-kialakítás
  • Kiváló tranziens átvitel

A modern stúdiók igáslova

A TLM 107 egy referenciaosztályú mikrofon, amely lélegzetelállító valósághűséggel adja vissza az énekhangot és a hangszerek hangját. Az ötféle iránykarakterisztikának, valamint a változtatható csillapítás- és mélyvágás-beállításnak köszönhetően a TLM 107 egy kivételesen rugalmasan használható mikrofonmegoldás. 131 dB-es dinamikatartományával a TLM 107 a halk suttogástól a mennydörgő lábdobig bármit zaj- és torzításmentesen rögzít.

Egy igazi XXI. századi mikrofon

A TLM 107 valódi nagyfelbontású hangminőséget kínál, megfizethető áron. A Neumann ezt a mikrofont olyan otthoni- és projektstúdió felhasználók számára fejlesztette ki, akik az eredeti hangforráshoz hű, színeződésmentes hangot szeretnek rögzíteni, megőrizve az utó- és keverési munkálatok során alkalmazható összes lehetőséget. Rugalmasan szabályozható funkcióinak köszönhetően a TLM 107-tel bármely hangforrásról bármely helyzetben kiváló minőségű felvétel készíthető.

Bár a nagy, kúpos kapszularács a Neumann-klasszikusok – köztük az M 49 csöves mikrofon – ikonikus dizájnját idézi, a Neumann tervasztalán a TLM 107 modern külsőt kapott. A mikrofon hátoldalán található, minden beállítást egymagában kezelő, stílusos navigációs kapcsolót öröm használni: választható csillapítás (0/–6 /–12 dB), mélyvágás (lin/40 Hz/100 Hz) és iránykarakterisztika (gömb/széles-kardioid/kardioid/hiper-kardioid/8-as).

Az újonnan kifejlesztett kétmembrános kondenzátorkapszulát kifejezetten a TLM 107-hez tervezték, hogy kiemelkedő tranziens átvitelt és kiterjesztett, gondosan kiegyensúlyozott frekvenciamenetet kínáljon minden választható iránykarakterisztika esetén. Ez azt jelenti, hogy az iránykarakterisztika a felvételi helyzetnek megfelelően szabadon állítható, anélkül, hogy ezzel az általános hangzás kiegyensúlyozottságát befolyásolnánk. Ami egy nagymembrános mikrofonnál egészen rendkívüli jelenség! És mondanunk sem kell, hogy a TLM 107 bármely környezetben valódi Neumann minőséget kínál.

Minden ízében Neumann

A Neumann TLM-család többi tagjához hasonlóan a TLM 107 is transzformátor nélküli áramkörrel működik, amely nyitott, áttetsző hangzást és teljes, korlátlan basszusvisszaadás biztosít, még a legmagasabb jelszint mellett is. Kétféle mélyvágási beállítás áll rendelkezésre a zúgás kivédésére és a közeli mikrofonozás miatt fellépő proximity hatás kompenzálására. A TLM 107 még előcsillapítás alkalmazása nélkül is képes gerjedés fellépése nélkül kezelni a hatalmas, akár 141 dB-es hangnyomásszinteket (előcsillapítással ez akár 153 dB is lehet). A TLM 107 mindössze 10 dB-A-s sajátzajjal rendelkezik, amely még egy nagyon csendes hangstúdió környezeti zajának szintjét sem éri el. Más szavakkal, a TLM 107 nemkívánatos hozzáadott zaj és torzítás nélkül rögzíti a hangot.

A TLM 107 mikrofont elsősorban kisebb stúdiók számára tervezték, de kompromisszumot nem ismerő hangminősége miatt a felsőkategóriás profi alkalmazási területeken is használható, a műsorközvetítést és a klasszikus zenei felvételeket is beleértve. A TLM 107 egy rendkívül sokoldalú igáslómikrofon, amely – a legkülönfélébb hangszerek (pl. akusztikus és elektromos gitár, zongora, nagybőgő, dob és ütőhangszerek) hangjának kiváló minőségű rögzítése mellett – énekmikrofonként is remekül megállja helyét.

  • Csúcsminőségű, mégis megfizethető nagymembrános mikrofon
  • Sokoldalú igásló stúdiómikrofon énekhang és hangszerek hangjának rögzítéséhez
  • Rendkívül rugalmasan használható: 5 iránykarakterisztika, többféle előcsillapítási és mélyvágási lehetőség
  • Közvetlen meghajtású (transzformátor nélküli) áramkör az áttetsző hangzás jegyében
  • Szinte elhanyagolható sajátzaj
  • Magas hangnyomásszinteknél is torzításmentes működés
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Felhasználási mód

Élőzene, Professzionális filmhang

Neumann típus

Nagymembrános kondenzátor mikrofon

Tulajdonságok

Kategória:Neumann, Mikrofonok
Cikkszám: 008667
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

LH 66

Állvány KH 150 monitor hangfalhoz

82.600 Ft

MT 48 EU

Intuitív érintőképernyős audio interfész

788.100 Ft

KH 120 II W

Aktív stúdió monitor DSP-vel, analóg bemenettel

355.200 Ft

KH 120 II

Aktív stúdió monitor DSP-vel, analóg bemenettel

355.200 Ft

KH 150 W

Kétutas nearfield monitor

651.800 Ft