Weboldalunk megújult 

Cikkszám: 008656
Cimkék:

TLM 102 STUDIO SET

Large Diaphragm Microphone

335.400 Ft

2 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Kis méret – impozáns hangzás: a Neumann legkedvezőbb árú nagymembrános mikrofonja

  • Valódi Neumann minőség elérhető áron
  • Rendkívül alacsony sajátzaj
  • Kimagasló hangnyomásszintek torzításmentes kezelése
  • Beépített popzaj-szűrő

Kicsi, intelligens, erőteljes

A TLM 102 a legkisebb stúdiók számára is elérhetővé teszi a Neumann minőséget. Drágább testvéreihez hasonlóan a TLM 102-re is jellemző, hogy kiváló műszaki jellemzőinek köszönhetően kiegyensúlyozott hangzást kölcsönöz a selymes énekhang, az életteli gitárhang és az erőteljes dobhang számára. A kardioid iránykarakterisztikával és beépített popzaj-szűrővel rendelkező TLM 102 használata még a kezdők számára is gyerekjáték.

Tökéletes belépő a Neumann-hangzás világába

A TLM 102 a Neumann legmegfizethetőbb nagymembrános kondenzátormikrofonja. És természetesen, mint minden igazi Neumann mikrofont, ezt is Németországban tervezték és gyártják, minden apró részletre nagy figyelmet fordítva. A drágább Neumann mikrofonokhoz képest a TLM 102 mérete és műszaki jellemzői is szerényebbek, de a hangminőség terén a Neumann nem ismer kompromisszumot. A TLM 102 megjelenése – a klasszikus kúpos kapszularáccsal és a híres Neumann gyémántlogóval – megfizethető ára ellenére is igen vonzó.

Intelligens megjelenés – intelligens műszaki megoldások

A TLM 102 hangzása híven tükrözi intelligens megjelenését! Az újonnan kifejlesztett, nagymembrános kondenzátorkapszula mindazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, melyek a Neumann mikrofonokat a lemezstúdiók elsőszámú kedvencévé tették világszerte: tiszta és fókuszált, rendkívül részletgazdag hangzást kínál. Feltűnően lineáris frekvenciamenetéből adódóan a TLM 102 a teljes középtartományban képes megragadni bármely énekhang vagy hangszer autentikus karakterét, amelynek magasait egy enyhe, 10 kHz körüli emeléssel tesz még selymesebbé. A TLM 102 mélytartománya is pompás, amelyet a nagymembrános kardioid kapszula kiválóan kontrolált proximity-hatása tesz még gazdagabbá. Minden énekes örömmel használja!

A TLM 102 műszaki teljesítménye is lenyűgöző. A mindössze 12 dB-A-s sajátzaj még egy nagyon csendes helyiség környezeti zajának szintjét sem éri el. Ugyanakkor a TLM 102 az akár 144 dB-es extrém hangnyomásszintet is képes torzítás nélkül kezelni. A TLM-család többi tagjához hasonlóan a TLM 102 is transzformátor nélküli kimeneti fokozattal bír, amely még a legmagasabb jelszinteken is erőteljes basszust, valamint nagyon közvetlen hangzást biztosít, átviteli veszteségek nélkül.

Nagyszabású hangzás – a kisebb stúdiókban is

Hatalmas, 132 dB-es dinamikatartományának és figyelemreméltóan egységes kardioid iránykarakterisztikájának köszönhetően a TLM 102 otthoni és projektstúdiókban, valamint igényes élő alkalmazásoknál is rendkívül könnyen használható mikrofon. A színeződésmentes hangzással és gyors tranziens átvitellel bíró TLM 102 kiváló választás férfi és női énekhanghoz, valamint a hangszerek széles skálájához (pl. akusztikus és elektromos gitár, basszusgitár, nagybőgő, dob, ütő- és rézfúvós hangszerek, szaxofon). A TLM 102 bármely kisebb stúdióban igazi igáslóként használható!

  • Kompakt mikrofon eredeti nagymembrános Neumann-kapszulával
  • Egységes kardioid iránykarakterisztika
  • Közvetlen meghajtású (transzformátor nélküli) áramkör a magas hangnyomásszintek torzításmentes kezeléséhez
  • Rendkívül alacsony sajátzaj
  • Gyengéd magasemelés a selymes magashangok érdekében
  • Beépített popzaj szűrő
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Felhasználási mód

Élőzene, Professzionális filmhang

Neumann típus

Nagymembrános kondenzátor mikrofon

Tulajdonságok

Kategória:Neumann, Mikrofonok
Cikkszám: 008656
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

LH 66

Állvány KH 150 monitor hangfalhoz

82.600 Ft

MT 48 EU

Intuitív érintőképernyős audio interfész

788.100 Ft

KH 120 II W

Aktív stúdió monitor DSP-vel, analóg bemenettel

355.200 Ft

KH 120 II

Aktív stúdió monitor DSP-vel, analóg bemenettel

355.200 Ft

KH 150 W

Kétutas nearfield monitor

651.800 Ft