PXC 550-II

132.990 Ft

1 készleten

Kedvencekhez
Leírás

A rendszeresen utazók számára tervezett Sennheiser PXC 550-II Wireless headset minden egyes utazást páratlan hangminőséggel és vezeték nélküli mozgásszabadsággal ruház fel. Szeld át a világot egyetlen töltéssel, mely akár 30 órás folyamatos használatot is biztosít számodra: hallgass zenét, telefonálj, használd a hangasszisztens funkciót vagy egyszerűen csak élvezd a zavartalan utazást.

PXC 550-II

 

Alkalmazz személyi asszisztenst utazásaidhoz

A hangasszisztens gomb használatával kényelmesen és közvetlenül hozzáférhetsz a különféle – pl. Google Assistant, Alexa és Siri – virtuális asszisztensekhez. A hármas mikrofon-array a beszédhangos utasítások során páratlan beszédtisztaságot biztosít.

Hosszú távú kényelem, egytöltéses utazás

Bárhol is legyen a végállomás, az újgenerációs PXC 550–II Wireless kivételesen hosszú, 30 órás üzemidőt biztosító akkuja az egész útra elegendő erőtartalékot hordoz magában, újratöltés nélkül. A továbbfejlesztett ergonomikus kialakításnak és az elfordítható fülrészeknek köszönhetően a PXC 550-II könnyedén hordozható és tökéletesen illeszkedik füledhez.

Automatikus ki-/bekapcsolás

A praktikus Smart Pause funkció a mozdulatodra reagálva, automatikusan kikapcsolja az eszközt. A headset szétnyitáskor automatikusan bekapcsol és létrehozza a Bluetooth kapcsolatot, így pontosan ott folytathatod a műsorhallgatást, ahol abbahagytad.

Élvezz intelligens hangzást utazás közben

A választható hangzásmódokat kínáló Sennheiser Smart Control alkalmazás segítségével a hangzásélményt utazáskor lejátszási listáidhoz igazíthatod, legyen az zene, hírműsor, podcast vagy film.

Kiváló hangminőségben folytatott telefonbeszélgetések

Az egyedi hármas mikrofon-array megkönnyíti az útközbeni kapcsolattartást. Az ANC a háttérzajok érzékelésével és kiszűrésével páratlan beszédtisztaságot biztosít, így egyetlen hang sem veszik el a telefonbeszélgetések és a beszédhangos utasítások során.

 

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Headset jellemzők

ANC

Headset viselési mód

Kagylós

Hifi jellemzők

Aktív zajszűrés, Zárt

Hifi viselési mód

Kagylós

Cikkszám: C508337
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

HD 620S

Zárt, audiofil fejhallgató

135.990 Ft

MOMENTUM SPORT Olive

True wireless sport fülhallgató teljesítményméréssel, olívazöld

129.990 Ft
Sajnos nincsen találat.