Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak

Weboldalunk megújult 

BT T100

Bluetooth® audio adóegység

32.990 Ft

12 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Korszerűsítsd otthoni szórakoztatórendszered ezzel a praktikus Bluetooth audio adóegységgel. A BT T100 segítségével egyszerűen csatlakoztathatod vezeték nélküli fejhallgatód fix audio berendezésedhez. Így zenehallgatás vagy filmnézés alatt otthon is szabadon mozoghatsz, miközben másokat sem zavarsz. A legkorszerűbb vezeték nélküli technológiával felvértezett BT T100 kiváló minőségű, a képernyőn látható képpel tökéletes szinkronban lévő hangot közvetít. Fokozd az otthoni műsorhallgatás nyújtotta élményt!

Gyere haza és élvezd a szabadságot a BT T100 segítségével

Amikor útközben Bluetooth fejhallgatót használsz, imádod az általa kínált szabadságot és a vezetékmentes, egyszerű használatot. Miért ne lehetne részed otthon is ebben az élményben? A BT T100 audio adóegység segítségével vezeték nélkül élvezheted az otthoni sztereó rendszer hangminőségét, és ehhez még fejhallgatót sem kell cserélned. Hozz újfajta szabadságot és kényelmet otthonodba.

Bluetooth de Luxe – az első osztályú médiaélmény jegyében

Annak érdekében, hogy tényleg azt a hangminőséget élvezhesd, amit otthoni szórakoztatórendszered kínál, a BT T100 igazi hi-fi minőségű audio jelátvitelt biztosító, korszerű vezeték nélküli technológiával rendelkezik. A kiskésleltetésű Qualcomm® aptX™ audio kodeket támogató BT T100 gondoskodik róla, hogy a hang mindig tökéletes szinkronban legyen a képernyőn látható képpel – így TV-nézés közben hamisítatlan élményben lehet részed.

Fokozottan könnyű használat

Az elegáns BT T100 mind életstílusodhoz, mind hallgatási szokásaidhoz kiválóan alkalmazkodik. Az egyszerű Bluetooth párosítást szolgáló funkciógombnak és a kapcsolat létrejöttét első pillantásra megerősítő kétszínű LED-nek köszönhetően teljes könnyedséggel működtethető.

Kapcsolatra készen

A széles körű csatlakoztathatóság jegyében a BT T100 különféle bemeneti lehetőségekkel kerül forgalomba, hogy az audio forrásokhoz 3,5 mm-es jack csatlakozóval vagy optikai kábelekkel is csatlakoztatható legyen – ezeken túl a tartozékok részét képezi egy 1,5 m-es USBA–USB micro-B kábel is.

Mit tartalmaz a csomag?

  • BT T100 Bluetooth® audio adóegység
  • USB kábel
  • Optikai kábel
  • 3,5 mm-es audio kábel

 

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Hifi jellemzők

Bluetooth adóegység

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

MOMENTUM SPORT Olive

True wireless sport fülhallgató teljesítményméréssel, olívazöld

129.990 Ft
Sajnos nincsen találat.