B20 mikrofon

Plug-and-play USB kondenzátor mikrofon

Akciós termék

Original price was: 55.670 Ft.Current price is: 53.990 Ft.

7 készleten

Kedvencekhez
Leírás

A B20 mikrofon

A kiváló minőségű, plug-and-play működésű, négyféle karakterisztikájú, digitális EPOS B20 USB streaming mikrofonnal még élvezetesebbé teheted a játékot. A mikrofon a hangerő- és erősítésszabályzás, a némítás és az iránykarakterisztika-választás mellett a valós-idejű monitorozáshoz egy fejhallgató aljzatot is kínál.

b20 mikrofon

 

A nagyszerű tartalmakhoz vezető első lépés a professzionális hangzás

A B20 streaming mikrofon tiszta hangzása a négyféle választható iránykarakterisztikának köszönhetően bármely felvételi helyzetre optimalizálható. A mikrofon fejhallgató-csatlakozójának használatával valós időben monitorozhatod a mixet, a beépített kezelőszervekkel pedig gyorsan elvégezheted a beállításokat

Üzembehelyezés pillanatok alatt

Csatlakoztasd a plug-and-play mikrofon USB csatlakozóját egy laptophoz vagy PC-hez, és már kész is vagy. Nincs szükség bonyolult beállításokra, mindössze pár másodpercen belül létrehozhatod a digitális kapcsolatot.

Broadcast-stúdió minőség

A B20 mikrofon – az elterjedtebb 16-bites helyett – 24 bites felbontással és 48KHz-es mintavételezési sebességgel rögzíti a hangot (másodpercenként 48 000 mérés az audiojelről), kényelmesen visszaadva az emberek számára hallható teljes frekvenciatartományt. Az eredményül kapott, 256-szor precízebb, dinamikus, gazdag és tiszta audio jelekkel broadcast-stúdió minőségű hangzás jön létre, amely az emberi hang legfinomabb árnyalatait is képes megragadni.

Elegáns megjelenés

A B20 kiváló teljesítményéhez elegáns külső társul. A modern megjelenésű alumíniumházat olyan apró részletek teszik kifinomulttá, mint például a szinte észrevétlenül a környezetébe olvadó LED-állapotjelző.

Négyféle választható iránykarakterisztika

Az optimális hangrögzítés érdekében négy különböző iránykarakterisztika közül választhatsz: kardioid, sztereó, kétirányú és gömbkarakterisztika. Legyen szó magán-streamekről, két fős beszélgetések közvetítéséről, vagy akár gaming-tartalmak létrehozásáról, ez a sokoldalú mikrofon minden forgatókönyvre megoldást kínál.

Erősítésszabályzás – a tökéletes felvétel jegyében

Az erősítésszabályozó forgógombbal növelhető vagy csökkenthető a mikrofon által rögzített hang amplitúdója. Vedd figyelembe, hogy a mikrofon erősítésének túlzott növelésével a felvétel hangzása torzulhat. Mindamellett az erősítés túl alacsonyra állításával a mikrofon nehezebben rögzíti a hangot. A szabályzó használatával érdemes kitapasztalni, hogy mely állásban kiegyensúlyozott a hangzás. Az erősítés az EPOS Gaming programcsomagban is állítható.

Személyre szabott mikrofonelhelyezés

A mikrofont tetszőleges irányba fordíthatod – felfelé, lefelé vagy bármelyik oldalra. A B20 tartozékai között egy praktikus asztali állvány is szerepel, mindamellett szabvány 3/8″-os menetével a mikrofon gémkarra is szerelhető.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

PC 3 CHAT

Vezetékes headset jack csatlakozóval

8.400 Ft

PC 7 USB

Egyoldalas vezetékes headset USB csatlakozóval

12.990 Ft7.990 Ft

PC 8 USB

Vezetékes headset USB csatlakozóval

14.990 Ft
Sajnos nincsen találat.