Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

A prémiumkategóriás gaming audio termékeket gyártó EPOS bemutatja a B20 broadcast mikrofont, amely újgenerációs hangzással örvendezteti meg a stúdió minőségű hangzást kereső gamereket, streamereket és tartalomkészítőket.

A B20 broadcast mikrofon – az EPOS újgenerációs, prémiumkategóriás perifériáinak legújabb tagjaként – kompromisszumoktól mentes, kristálytiszta hangrögzítést tesz lehetővé – mindezt zökkenőmentesen, automatikus hardverfelismeréssel, elegáns külsőbe öltözve. Az EPOS B20 mikrofon PC-, PS4T- és Mac®-gépekkel is használható, és már elérhető az EPOS hivatalos weboldalán, valamint a kijelölt viszonteladóknál.

Broadcast-stúdió minőségű mikrofon

A B20 – az EPOS hangtechnika területén szerzett 115 éves tapasztalatához híven – anélkül képes gazdag, tiszta, a beszédhangot kiemelő hangzást biztosítani, hogy az a mély és magas hangok melegségének rovására menne. A gamerek számára tervezett B20 a broadcast-stúdió mikrofonokra jellemző 24 bit/48 kHz-es minőséggel dicsekedhet. Emellett a felvételek tiszta hangzása érdekében hatékonyan csökkenti a nemkívánatos háttérzajt.

Számos forgatókönyvhöz alkalmazható

Számos funkciójának köszönhetően a B20 rendkívül sokoldalú: a hangzás teljeskörű ellenőrzéséhez könnyen hozzáférhető hangerő- és erősítésszabályzóval, valamint némítógombbal rendelkezik. LED-ek jelzik, amikor a mikrofon működésben van, vagy a némítás funkció aktív. A B20 ráadásul egy fejhallgató kimenettel is bír, ami valós idejű beszédhang monitorozást, illetve játékhang keverést tesz lehetővé.

A mikrofon működése ráadásul az adott alkalmazáshoz igazodva személyre is szabható: a B20 négyféle választható iránykarakterisztikát kínál (kardioid, sztereó, kétirányú és gömb). Ezeket úgy tervezték meg, hogy összességében minden hangrögzítési forgatókönyvhöz megoldást kínáljanak: az egyéni játék-streameléstől kezdve, az interjúkon át a csapatjátékok közvetítéséig.

Elegáns, kiváló minőségű konstrukció

Az EPOS prémiumkategóriás perifériáira jellemző, magas szintű követelményeknek megfelelően megalkotott B2O bármely gaming-állomás konfigurációba tökéletesen beilleszthető. A mikrofon strapabíró és tömör, mégis könnyű alumíniumházzal büszkélkedhet, melyhez elegáns, ergonomikus kialakítás társul. A B20 csomag egy saját asztali állványt is tartalmaz, amely tökéletes illeszkedést és állíthatóságot biztosít. 3/8″-os menetével a mikrofon gémkarra is szerelhető, ami számos további elhelyezési módra ad lehetőséget.

Intuitív üzembehelyezés és személyre szabás

A B20 mikrofon USB–C–>USB–A kábele és plug-and-play működési módja egyszerű üzembehelyezést biztosít mind a feltörekvő tartalomkészítők, mind a tapasztalt streamerek számára. Legyen szó professzionális élőközvetítéses játékmenetektől vagy nagylétszámú csapatcsevegésekről, a hangminőség azonnal érezhetően javul, míg a zökkenőmentes csatlakozásnak köszönhetően több idő jut a játékra.

Azon felhasználók számára, akik tovább szeretnék javítani a B20 hangzását, a letölthető EPOS Gaming programcsomag számos testreszabási lehetőséget kínál: többek között szabályozható zajcsökkentést, zengetőt és mikrofon EQ-t.

„A B20 ideális választás azon játékosok számára, akik javítani kívánnak hangfelvételeik, műsorközvetítéseik és audio kommunikációik minőségén. Büszkék vagyunk, hogy olyan termékeket fejlesztünk, melyek segítségével az emberek tökéletesen belefeledkezhetnek a játékokba, és büszkék vagyunk a B20-ra is, amely ennek az örökségnek méltó folytatója” – mondta Maja Sand-Grimnitz, az EPOS nemzetközi marketing és gaming igazgatója.