A Sennheiser bemutatja a minden helyzetben helytállni képes SPORT True Wireless fülhallgatót.

Az új Sennheiser SPORT True Wireless kiváló hangzásával a legintenzívebb sportedzéseket is felpörgeti. A fülhallgató egyedülálló Adaptable Acoustic jellemzőjének köszönhetően kedvedre megválaszthatod, hogy a fülrészek nyitott vagy zárt konstrukcióként viselkedjenek – aktuális sporttevékenységedhez igazítva a hangzásélményt. A biztos és személyre szabható illeszkedésnek köszönhetően a SPORT True Wireless a legaktívabb mozgásformák támasztotta kihívásokat is állja – mindezt az egyedülálló Sennheiser hangzás biztosítása mellett.

A SPORT True Wireless fülhallgató a Sennheiser TrueResponse jelátalakítójának köszönhetően kivételes hangzásélményt nyújt. A Németországban tervezett és gyártott akusztikus rendszert egy egyedülálló 7 mm-es, dinamikus hangszóró hajtja, amely gazdag basszust és kristálytiszta hangzást biztosít – még nagy hangerő mellett is torzításmentesen. A SPORT True Wireless arra is lehetőséget ad, hogy sportoláskor magad válaszd meg, milyen mértékben szeretnéd hallani a környezeti hangokat. A fülhallgató egyedülálló Adaptable Acoustic jellemzőjének köszönhetően tetszőlegesen megválaszthatod, hogy a fülrészek nyitott vagy zárt konstrukcióként viselkedjenek, az EQ programok használatával pedig tökéletes egyedi hangzással dobhatod fel edzéseidet.

A nyitott fülillesztékeket az Aware EQ funkcióval kombinálva csökkenteni tudod a testzajt, miközben a környezeti hangok beengedésével jobban tudod kontrollálni a körülötted zajló eseményeket. Ebben az üzemmódban kevésbé hallod a zavaró testzajokat (pl. szívverésed vagy lépteid), miközben kedvenc lejátszási listád dalait a város vagy a természet hangjaival keveredve hallgathatod, jobban észlelve környezeted. Egy zajos fitneszteremben viszont, ahol edzés közben ki szeretnéd zárni a környezetet és csak saját zenéd szeretnéd hallani, a Focus EQ funkció és a zárt fülillesztékek jelentik a megoldást.

A Focus és Aware EQ funkció használata mellett a Sennheiser Smart Control alkalmazásban a Sound Check funkció segítségével a hangzásélményt is teljes mértékben saját ízlésedhez igazíthatod. A SPORT True Wireless intuitív érintőszabályzóival könnyedén kezelheted a lejátszást, saját ízlésedhez igazíthatod a hangzást és hozzáférhetsz a hangasszisztens funkcióhoz. A Bluetooth 5.2 technológia, valamint az SBC, az AAC és az aptX audiokodek támogatása megkönnyíti a mobileszközökhöz, az okosórákhoz, a smart TV-khez és a csatlakoztatott fitneszeszközökhöz való kapcsolódást, hogy zökkenőmentes audio élményben lehessen részed.

Megbízható illeszkedés

„A kiváló hangzás folyamatos biztosítását illetően sportolás közben minden egyes mozdulat kihívást jelent a fülhallgató számára. Ha edzés közben szeretsz zenét hallgatni, fontos, hogy teljes mértékben a sportra koncentrálhass, anélkül, hogy a fülrészek kicsúszása miatt kéne aggódnod. Mivel fülünk alakja és mérete mindannyiunk esetében más és más, az univerzális megoldások nem nyújtanak megfelelő biztonságot. Az új fülhallgató tervezésénél azt tartottuk szem előtt, hogy a maximális viselési kényelem és a biztos illeszkedés érdekében egy tökéletesen testreszabható megoldást kínáljunk.” – mondta David Holm, a Sennheiser sporttermékekért felelős termékmenedzsere.

A SPORT True Wireless ergonomikus kialakítása pontosan ezt a célt testesíti meg. A fülrészek személyre szabását három különböző méretű fülgumi és négy különféle „szárny” segíti, hogy a fülhallgató bármely edzésen helytálljon. Az IP54-es besorolásnak köszönhetően a SPORT True Wireless por- és fröccsenésálló, valamint állja az izzadság, az esőben futás, sőt még a strandos edzések által támasztott kihívásokat is.

Még Nálad is tovább bírja szuflával

A SPORT True Wireless nemcsak a fizikai megpróbáltatásokat állja hősiesen. A fülhallgató a 9 órás akku-üzemidőnek köszönhetően, amely a töltőtok segítségével további 18 órával növelhető, a kitartás tekintetében is példamutató teljesítményt nyújt.