Weboldalunk megújult 

A Sennheiser TeamConnect egy professzionális konferencia‑hangosító megoldás, amely egyszerűen telepíthető, illetve használható, valamint nagyszerű ár‑érték arányt és ragyogó hangzást kínál. A rendszer hangfalakat, mikrofonokat, egy központi egységet és kapcsolatkezelési funkciót tartalmaz – mindent, ami egy 16‑felhasználós, normál tárgyalóterem helyi hangosításához szükséges. Ez tökéletes megoldást jelent mind az üzleti vállalkozások mind a költségvetési szervezetek számára.

„Stresszmentes környezetet teremtünk minden egyes konferenciahívás lebonyolításához. A TeamConnect egy olyan teljes körű rendszert biztosít az audio konferenciákhoz, melynek minden egyes alkotóelemét úgy tervezték meg, hogy zökkenőmentesen működjenek együtt, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy csak az üzleti ügyekkel foglalkozzanak” – mondta Wienand Mensendiek, a Sennheiser értékesítési csatornákért felelős és portfólió menedzsere. „Megkönnyítettük a mobil eszközök (pl. céges okostelefonok, tabletek és laptopok) konferencia‑vezérlő eszközként történő használatát. A jelentős költségmegtakarítás mellett, ilyen szintű rugalmasság, teljesítmény és egyszerű kezelhetőség is csak egy integrált rendszertől várható el.”

Egyszerűsített csatlakozás

A TeamConnect egy teljes körű audio megoldás, amely a következő alkotóelemekből áll: CU1 központi egység – amely LAN és WiFi csatlakozási lehetőséget is kínál –, SpeechLine mikrofonok és aktív hangfalak. Annak érdekében, hogy az ügyfelek számára a lehető legjobb tárgyalási feltételeket biztosítsa, a Sennheiser az audio- és videokonferenciák világának egyik vezető szereplőjével, a ClearOne-nal társult, és a világ legjobb DSP szakembereinek bevonásával fejlesztette ki a TeamConnect rendszert.

„A Sennheiser TeamConnect rendszer megkönnyíti a hálózatokhoz történő csatlakozást, és a céges telefonok rendszervezérlőként történő használatát” – magyarázta Wienand Mensendiek. A webes és audio konferenciák egy iOS alkalmazás használatával, az iPad, illetve az iPhone érintőképernyőjén keresztül vezérelhetők, miközben egyéb eszközök esetében egy böngésző‑alapú alkalmazás biztosít ugyanolyan egyszerűen használható kezelőfelületet.

A rendszer max. nyolc Sennheiser SpeechLine mikrofont tartalmaz, és a csomag részét képezik még a gazdag, magával ragadó hangzást biztosító aktív SpeechLine hangfalak is – a TeamConnect tökéletes választás bármely normál méretű konferenciaterem hangosításához. A meglévő teremvezérlési infrastruktúrába történő egyszerű integrálásnak és az egyértelműen kezelhető és hatékony finomhangoló szoftvernek köszönhetően ez a megoldás nemcsak az audio és IT szakemberek tetszését nyeri el. A beüzemelést követően a végfelhasználók is értékelni fogják, hogy többé nem kell az audio konferenciák elején a szokásos nehézségekkel megbirkózniuk.

A TeamConnect a 2014-es ISE kiállításon

A TeamConnect rendszert a február 4-6. között Amszterdamban megrendezett, 2014-es ISE (Integrated Systems Europe) kiállításon mutatták be. A látogatók a Sennheiser standjánál próbálhatták ki az új konferenciarendszert.

A Sennheiser TeamConnect konferenciarendszere már megvásárolható.

Képaláírások:
TeamConnect.jpg: Az új Sennheiser TeamConnect audio konferenciarendszer