Akár zenélsz, akár tartalmakat készítesz, a Sennheiser születésnapi akciósorozata augusztusban és szeptemberben is nagyszerű lehetőségeket kínál számodra! A 75. születésnapját ünneplő Sennheiser az énekesek számára az XSW-D Vocal, az előadók számára az XSW-D Lavalier, a gitárosok és basszusgitárosok számára az XSW-D Pedalboard, a videósok számára pedig az XSW-D Portable Lavalier szettet kínálja több, mint 40%-os kedvezménnyel. Augusztus 31-ig a Memory Mic és az XSW 1-835 Vocal szett is akciós áron kapható.

Azonnali kapcsolat: egyetlen érintés és a rendszer készen áll a vezeték nélküli hangátvitelre

Sohasem lehetett még ennyire könnyen vezeték nélkülire váltani

Egyszerű egygombos működtetés, engedélymentes használat és kényelmes USB-s töltés – az XS Wireless Digital ideális választás azok számára, akik először használnak vezeték nélküli rendszert, és azok számára is, akik vezeték nélküli rendszerüket könnyen és gyorsan szeretnék munkába fogni. Az XSW-D a kábelt egy-egy kompakt adó-, illetve vevőegységgel váltja fel, melyek a világszerte engedélymentesen elérhető 2,4 Ghz-es sávban működnek. 

A rendszer mind az adó-, mind a vevőegységről némítható. Közvetlen rálátás esetén a hatótávolság 75 méter, ami a zenészek számára jelentős mozgásszabadságot, a videósok számára pedig változó kameratávolsággal történő felvételkészítést tesz lehetővé. Az akkuk maximális üzemideje 5 óra, az újratöltés pedig kényelmesen, USB-n keresztül végezhető. A rendszer részei kompatibilisek egymással, melynek köszönhetően a vevő- és adóegységek bármely kombinációja használható együtt.

XS Wireless Digital vokálkészlet

Az XSW-D Vocal Set részei: adó- (XLR-3) és vevőegység (XLR-3, pl. keverőpultokhoz), XS 1 mikrofon (kardioid iránykarakterisztikával), mikrofonkengyel és USB töltőkábel.  Első sorban énekesek és előadók részére.

Az XSW-D Pedalboard Set részei: pedalboard kialakítású vevőegység (beépített gitárhangolóval), tápegység a vevőegységhez, beépített hangszer-adóegység (hosszabbító-kábellel és övcsipesszel), csatlakozókábel a pedalboard-hoz és USB töktőkábel. Gitárosok és basszusgitárosok részére.

Az XSW-D Lavalier Set részei: adóegység (mini-jack) övcsipesszel, vevőegység (XLR-3), ME 2-II lavalier mikrofon mini-jack csatlakozóval és USB töltőkábel. Konferansziék és előadók részére.

Az XSW-D Portable Lavalier Set részei: adóegység (mini-jack) övcsipesszel, vevőegység (mini-jack) kamerához való csatlakozókábellel és vakupapuccsal, valamint egy ME 2-II lavalier mikrofon.  Videósok és tartalomkészítők részére.

XS Wireless Digital hordozható csíptetős mikrofonkészlet kamerához