Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Erős márka – erős partnerek: A Sennheiser szorosabbra fűzi az együttműködést a kiválasztott disztribúciós partnerekkel

Egy sikeres márkának erős partnerekre van szüksége: A Sennheiser – prémium-kategóriás termékek gyártójaként – 2013. április 1-től szelektív disztribúciós rendszert működtet, hogy támogassa partnerei tartós, hosszú távú sikerét. A „Compass 2013: a megfelelő termék a megfelelő helyen” szlogen égisze alatt csak a Hivatalos Sennheiser Partnerek és Disztribútorok élvezhetik majd az erős márkatudatosságunk nyújtotta előnyöket. „Ily módon biztosítani tudjuk, hogy Európa-szerte ugyanazok a disztribúciós normák legyenek érvényben, és a végfelhasználók mindenhol ugyanazt a kiváló minőségű szolgáltatást kapják, amit a Sennheisertől elvárnak” – mondta Gerhard Tammen, a Sennheiser európai, közel-keleti és afrikai értékesítésért felelős alelnöke.

A hivatalos partnerek egy „minőséget igazoló pecsétet” kapnak; ezzel különböztethetik meg magukat versenytársaiktól, amikor termékeiket reklámozzák.  A Sennheiser ezen partnerek marketing tevékenységét is támogatja, hozzáférést biztosít képi adatbázisához és reklámanyagaihoz (pl. POS (eladáshelyi) reklámeszközök). A hivatalos partnerek alkalmazottai továbbképzéseken vehetnek részt és széleskörű ismereteket szerezhetnek a termékekről. A hivatalos partnerprogramhoz való csatlakozás az illetékes értékesítési képviselőkön keresztül (Audio Partner Kft.), illetve személyes meghívást követően, online regisztrációval történik. A szerződéses megállapodás mindkét fél számára megbízható partnerkapcsolatot garantál.

Ez az új disztribúciós politika a végfogyasztók számára is tartogat előnyöket. Európa-szerte azonos disztribúciós normák lesznek érvényben, ami biztosítja, hogy a végfogyasztók mindig azt a szolgáltatási minőséget kapják, amit a Sennheisertől elvárnak. „A Sennheiser márkanév nagy tekintélynek örvend” – mondta Gerhard Tammen. „Szeretnénk értékesítési üzletágunkra is kiterjeszteni termékeinkhez kapcsolódó prémium-kategóriás normáinkat.” A végfelhasználók ugyanakkor biztosak lehetnek abban, hogy egy eredeti Sennheiser terméket vásároltak.

A leendő és már meglévő partnereinket kérjük, hogy az új rendszerhez való csatlakozással kapcsolatos kérdéseikkel az Audio Partner Kft. munkatársait keressék!