Hangfelvétel

Atmoszférikusan nagy felbontású felvételek

Stúdiófelvételhez tervezett termékeink egytől egyig úgy készülnek, hogy maximalizálják a stúdión belüli teljesítményt.

Stúdiómikrofonjainkat úgy terveztük, hogy illeszkedjenek egy adott hangszer jellegéhez vagy egy adott hangszínhez, és hogy kompenzálják a helyiség esetlegesen nem megfelelő akusztikáját. A stúdió monitorozó fejhallgatók pedig a Sennheisertől megszokott nagy felbontású hangminőséget nyújtják. Ismerje meg termékválasztékunkat alább.

MK 4

Az MK 4 egy nagymembrános valódi kondenzátor mikrofon, mely ideálisan használható professzionális stúdió felvételekhez. A részletekben gazdag, rendkívüli hangzású MK 4 egyszerűen kezelhető és kiváló ár-érték arányt kínál, így ideális választás professzionális projekt stúdiók számára és otthoni felvételkészítésekhez.

Waterfalls

MD 421-II

A MD 421 II a világ egyik legismertebb mikrofonja, rendkívül sokoldalú, robusztus kardioid mikrofon. Kiváló hangminőségének köszönhetően a legváltozatosabb felvételi körülményekkel is képes megbirkózni. Az öt basszusszabályzási pozíció még tovább fokozza a mikrofon univerzális jellegét.

Bridges

MKH 800 Twin

Az MKH 800 TWIN egy kivételes minőségű univerzális kondenzátor mikrofon. A mikrofon egy duál-kapszulát tartalmaz, mely 2 nagy-linearitású, szimmetrikus “push-pull” (ellenütemű) jelátalakítóból áll. Kívülről állítható, változtatható karakterisztikájának köszönhetően az MKH 800 TWIN egy univerzális főmikrofon, szólista mikrofon vagy kiegészítő mikrofon.

Mountains

AMBEO VR Mic

Az AMBEO VR mikrofonnal olyan egyszerűen rögzíthet valós, térbeli hangot, mint bármilyen sztereó felvevővel. Nincs szükség több mikrofon felállítására – amivel időt, pénzt és emberi erőforrást is megtakaríthat. Ráadásul az AMBEO VR mikrofon használatának köszönhetően nem kell többé más hangokat is hozzáadnia a keveréshez ahhoz, hogy lenyűgöző, 3D-s hangot érjen el.

Vezetékes mikrofonok

Válogass a Sennheiser vezetékes mikrofon kínálatában, típus, felhasználási mód vagy kapszula típus szerint.


Lépjünk kapcsolatba!