HD 400 PRO

Nyitott sztereó fejhallgató

98.400 Ft

6 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

A HD 400 PRO hátul nyitott stúdió fejhallgató természetes és pontos hallgatási élményt nyújt az egyedi hangzás finomhangolásához. Könnyű kialakítása és velúr fülpárnája biztosítja a kényelmet, amelyre szüksége van a hosszú munkanapok során. Ezenkívül a nyitott fülkagylók és a döntött állású jelátalakítók széles tartományú és transzparens hangzást biztosítanak, így a HD 400 PRO megbízható társ azok számára, akik mindenekelőtt a minőséget és a pontosságot tartják szem előtt.

A HD 400 PRO jellemzői:

 • Professzionális eszköz neutrális hangvisszaadással
 • Könnyű kivitel egész napos használatra
 • Az egyoldali rugózó kábel szabadságot biztosít a használat során
 • A kényelem érdekében egyenes kábel is tartozik a fejhallgatóhoz
 • A magas hangnyomáson alacsony torzítású, ferdén elhelyezett jelátalakítók nagy terű és pontos hangzást biztosítanak

Referencia minőségű fejhallgató projekt- és professzionális hangkeveréshez

A HD 400 PRO frekvenciatartománya úgy lett kialakítva, hogy valós képet adjon minden területről, különösen, ha a spektrum alsó végéről van szó. A ferdén elhelyezett jelátalakító egyedi sztereóképet biztosít, reprodukálva a hangkeverés eredményének térbeli hangzását.
Más szóval, az jön ki, ami bemegy. Analizálható hangvisszaadása révén a HD 400 PRO referencia-fejhallgató mindennapi eszköze a jó munkavégzéshez.

Hátul nyitott, és a keverésre is nyitott

A nyitott fülcsészék széles tartományú és transzparens hangzást biztosítanak, létrehozva a csak a csúcsminőségű felvételi stúdiókban megtalálható optimális hallgatási pozíciót. Ez a stúdió fejhallgató nem konstruktív, inkább semleges transzparenciát biztosít – a legjobb keverési munkák alapjaként.

A kényelem és a precizitás tökéletes szinergiája

Nézzünk szembe a tényekkel, a keverési munka soha nem megy gyorsan. A HD 400 PRO könnyű kialakítása jóvoltából órákon át a projektre koncentrálhatsz. A csuklósan csatlakozó fülkagylók, a velúr fülpárnák és az állítható fejpánt széles körű állíthatóságot és kényelmet biztosítanak, hogy a fejhallgató tökéletesen illeszkedjen a fejre.
Saját fejlesztésű, 120 ohmos jelátalakítóink pontosságra vannak hangolva, hogy a hangkeverés eredményének minden részletét megjelenítsék. A rendkívül hatékony meghajtómágnes tisztaságot biztosít, míg a csillapítórendszer a szellőzésért felelős. Mindez mélyebb basszust eredményez, csökkentve közben a torzítást, amely befolyásolná a hangminőséget – ezt a különbséget a professzionális felhasználók értékelni fogják.

HD 400 Pro

Több eszköz a több lehetőséghez

A HD 400 PRO leválasztható rugózó kábellel rendelkezik. A kényelem érdekében egyenes kábel is található a tartozékok között. A rácsavarható adapter révén csatlakoztathatod a keverőasztalhoz, az audio interfészhez vagy bármely olyan audioeszközhöz, amely 6,3 mm vagy 3,5 mm kimenettel rendelkezik.

Helyezze el magad a keverési környezet optimális pontjában!

A dearVR MIX segítségével a magával ragadó hangszakértő, a Dear Reality a HD 400 PRO-t gondosan megtervezett akusztikával rendelkező, világszínvonalú virtuális sztereó keverőszobává varázsolja a fejlett térbeli audiotechnológia segítségével. Váljon magabiztosabbá és készítsen jobb mixeket az AAX/VST3/AU beépülő modul beillesztése révén a DAW-ba, és kísérd figyelemmel a munkamenetet referencia stúdióakusztikában vagy további gyakori hallgatási környezetekben, például autóban. A Dear Reality egyedülálló térbeli fejhallgató kompenzációs (SHC) technológiájának köszönhetően a HD 400 PRO hangkarakterisztikája továbbra is korlátlan marad a virtuális stúdiókörnyezetben, így olyan monitorozási megoldást nyújt, amely biztosítja, hogy az audiotermékeket megbízhatóan át lehessen alakítani bármilyen hangrendszerre – a termék típusától vagy a zenei műfajtól függetlenül.

Mit tartalmaz a csomag?

 • HD 400 PRO Studio Reference Headphone
 • 3 m coiled cable with 3.5 mm jack plug
 • 3.5 mm jack plug to 6.3 mm adapter
 • 1.8 m straight cable
 • Quick Guide
 • Safety Guide
Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Headset viselési mód

Kagylós

Hifi jellemzők

Nyitott, Vezetékes

Hifi viselési mód

Kagylós

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

HD 490 PRO Plus

Professzionális referenciakategóriás stúdiófejhallgató

189.300 Ft

HD 490 PRO

Professzionális referenciakategóriás stúdiófejhallgató

157.700 Ft
Sajnos nincsen találat.