A Sennheiser egy interjúsorozatot indított saját YouTube csatornáján az audio ipar elismert hangmérnökeivel. A már elérhető videókban olyan hangmérnökök és producerek szerepelnek, mint Manny Marroquin, Jim Ebdon, Stephen Curtin és Al Schmitt, akik pályafutásuk korai időszakától kezdve, a szakmai kihívásokon keresztül, kedvenc zenéikig különféle témákban beszélgetnek.
„Ez a sorozat remek lehetőséget kínál, hogy személyesen megismerkedjünk a világ leghíresebb hangmérnökeivel az élő hangosítás és a stúdiózás területéről. A művészekkel történő kapcsolattartásért felelős csapatunk és ezen szakemberek között folytatott beszélgetések, amellett, hogy szórakoztatóak, részletes betekintést engednek a hangmérnökök életébe” – magyarázza James Capparelle, a Sennheiser marketingkommunikációs vezetője. „Ez különösen azok számára jelent segítséget, akik audio ipari pályafutásuk elején járnak és adnak az iparágban dolgozó szakemberek véleményére. Mindegyik videóban közvetlen hangú beszámolókat hallhatunk a hangmérnököktől, pályájuk kezdeti korszakától kezdve egészen legújabb projektjeikig. Az elejétől a végéig mindegyik érdekfeszítő.”
Ken Travis, az Aladdin című Broadway musical hangmérnöke
A csatornán már most megtekinthetők a következő szakemberekkel készített interjúk: Manny Marroquin (Larrabee Studios), aki Rihanna, Kanye West és John Mayer mellett dolgozott; Jim Ebdon, aki a Maroon 5 FOH hangmérnöke és dolgozott az Aerosmith, Sting és a Pet Shop Boys mellett is; Stephen Curtin, aki Beyoncé FOH hangmérnöke; és Al Schmitt producer, aki Frank Sinatra, Miles Davis és Sam Cooke mellett dolgozott producerként és stúdió hangmérnökként. 

Ezeket az interjúkat – számos ezt követő interjúval együtt – az Egyesült Államokban rögzítették, de tervek szerint a sorozat az év későbbi részében Európát is megcélozza. „A soron következő interjúalanyok között például a következők szerepelnek: Nevin Steinberg (a Hamilton című Broadway musical hangzástervezője, Ken Travis (az Aladdin című musical hangzástervezője) és Prince Charles Alexander hangmérnök és pedagógus, aki Mary J. Blige és Alicia Keys mellett is dolgozott” – mondta James Caparelle. „Kísérjétek hát figyelemmel a keddenként és csütörtökönként megjelenő új epizódokat.”
Címlapkép:  Prince Charles Alexander hangmérnök és pedagógus is, aki Mary J. Blige és Alicia Keys mellett is dolgozott