Mostantól elérhető weboldalunkon a Digital 6000 használati útmutatója.
Letöltés helye: http://bit.ly/2qNfRmY
Ahol tökéletes teljesítményre van szükség, nincs helye kompromisszumoknak. A Digital 6000 rendszer a tapasztalatot, a magas színvonalat és a kiváló ösztönös megoldásokat képviseli a modern rendezvényiparban történő mindennapi munka során, egyetlen egyszerű ígérettel: semmi kompromisszum a stabil RF kapcsolatot, a hangzást és a zökkenőmentes munkafolyamatokat illetően.
A 2-csatornás rendszer kiváló minőséget, megbízhatóságot és hatékonyságot kínál, kompakt, 19″-os/1 RU formátumban. A maximális átviteli biztonságról a vezeték nélküli Digital 9000 mesterműből ismert nagy hatótávolságú (LR – Long Range) üzemmód, a kitűnő hangminőségről pedig a Sennheiser saját fejlesztésű kodekje (SeDAC) gondoskodik.
True Bit Diversity technológia értékeli az egyes bitek minőségét, és kombinálja a két párhuzamos vételi jelfolyam bitjeit. Ha ehhez még hozzávesszük a 244 MHz-es kapcsolási sávszélességet és a négyzethálóban elhelyezhető frekvenciákat, még problémás RF környezetben is a lehető legmegbízhatóbb átvitelre számíthatunk. A Digital 6000 számos egyéb Sennheiser antennával és kapszulával kompatibilis, valamint jól látható OLED kijelzőn megjelenő, egyszerűen követhető menüvel, illetve digitális és analóg kimentekkel rendelkezik, továbbá AES 256 titkosítást is biztosít. Az Audinate Brooklyn II kártyával rendelkező Dante verzió egy további RJ-45 csatlakozót is kínál.
A sorozat ideális megoldást jelent turnécégek és kölcsönzőcégek, színházak és zenei produkciók, műsorszolgáltatók, illetve nagyobb istentiszteleti helyszínek számára, valamint vállalati alkalmazásokhoz.
A 6000 sorozat egy 2-csatornás vevőegységet, egy zsebadót, egy kézimikrofont és egy modulrendszerű, 19″-os rackbe szerelhető töltőt is tartalmaz.
A Digital 6000 a modern hangtechnika előnyeit intelligens működési elvvel ötvözi. A frekvencia-tartomány közvetlenül a vevőegységgel pásztázható, amely azután a szabad frekvenciákat elosztja a hálózaton belül. A rendszer a Wireless Systems Manager (WSM) szoftveren keresztül is felügyelhető és konfigurálható. A kiváló minőségű OLED kijelző áttekintést nyújt a működéssel kapcsolatos számos információ segítségével. Intelligens kezdőképernyők teszik közvetlenül elérhetővé az adott alkalmazási környezetben fontos információkat, időigényes menünavigálás nélkül. A népszerű RF-grafikonokon túl, a kapcsolatminőség kijelző (LQI) a vezeték nélküli kapcsolat minőségének valós idejű értékelésére is lehetőséget ad. Ennek köszönhetően rögtön be tudja azonosítani és ki tudja védeni a kockázatokat.
A Digital 6000 zökkenőmentesen integrálható a meglévő digitális és analóg infrastruktúrákba. Az EM 6000 vevőegység egy digitális AES3 kimenettel (órajel be- és kimenetekkel), kiváló minőségű, transzformátor-szimmetrizált analóg XLR-3 kimenetekkel, 6,3 mm-es jack kimenetekkel, valamint egy 6,3 mm-es fejhallgató kimenettel is rendelkezik. 
Az Audinate Brooklyn II kártyával rendelkező Dante verzió egy további Amphenol RJ-45 Jack csatlakozót is kínál a Dante-hálózatba történő integrációhoz.
A Digital 6000 sorozat egy 2-csatornás vevőegységet (2 változatban), egy zsebadót, egy kézimikrofont és egy modulrendszerű, 19″-os rackbe szerelhető töltőt is tartalmaz.