Az IFA – a világ vezető szórakoztatóelektronikai szakkiállítása – betekintést ad a legújabb szórakoztatóelektronikai technológiákról, a forradalmi trendekről és a piac fejlődésének legújabb irányairól. Az idei évben a nemzetközi IFA szakkiállítás egyik vezérgondolata az audio piac jövője. A Sennheiser vezérigazgatói, Daniel és Andreas Sennheiser beszélnek a „Hangzás jövőjének alakításáról“ és arról, hogy mi kell az élvonalban maradáshoz. A Sennheiser IFA standja is teljes mértékben az innovációról szól, mivel az audio specialista bemutatja sikeres és egyre bővülő MOMENTUM családjának legújabb tagját, valamint egy vadonatúj életstílust képviselő fejhallgató sorozatot és az új CX fülhallgatókat. A standnál a látogatóknak lehetőségük nyílik kipróbálni a „Mogees”-t, egy innovatív eszközt, amely bármely kézzelfogható tárgyat egyedi hangszerré változtat.
Az évente megrendezett nemzetközi IFA szakkiállításon az iparág vezető cégeinek képviselői áttekintést adnak a szórakoztatóelektronikai termékek és háztartási eszközök piacának legújabb fejlesztéseiről. Idén a két vezérigazgató, Daniel és Dr. Andreas Sennheiser nyújt páratlan betekintést egy olyan cég tevékenységébe, amely folyamatosan megújítja magát, hogy utat engedjen az innovációs kultúra virágzásának.

A Sennheiser csúcstechnológiás audio szektorban elért eredményei – melyet olyan ikonikus termékeknek köszönhet, mint a HD 800 és az IE 800 modell –, valamint a vezeték nélküli audio megoldások területén végzett folyamatos fejlesztései a cég innováción keresztül történő töretlen vezető szerepét szimbolizálják. Ám ez már nem elég: manapság a technikai vívmányokat olyan termékekkel kell ötvözni, amelyek izgalmasak és érdekesek, eddig ismeretlen vágyakat érintenek. Ezt az elgondolást erősíti az is, ahogyan a családi vállalkozás töretlenül előre tekint, ráérezve a fogyasztók igényeire és folyton újrafogalmazva a lehetséges megoldásokat. Az esemény időpontja 2014. szeptember 6., du. 2 óra, helyszíne pedig a nemzetközi IFA szakkiállítás színpada (CityCube Berlin, A4/A5 pavilon).

A új CX sorozat fülhallgatói kiváló tisztaságot közvetítenek a teljes frekvencia-tartományban.

 

Innovatív, új termékek a Sennheiser standjánál

A Sennheiser 1.2 pavilonban található 202-es standja szintén az innovatív, új termékekről szól, amelyek tökéletesen találkoznak egy-egy adott célcsoportok igényeivel. Az életstílust képviselő Sennheiser fejhallgatók fejlődési folyamatát előtérbe helyezve mutatja be az audio specialista a sikeres és egyre bővülő MOMENTUM család legújabb tagját, valamint egy izgalmas, új fejhallgató-sorozatot. A látogatóknak lehetőségük nyílik kipróbálni a Sennheiser új CX fülhallgatóit is, melyeket az IFA innovációs sajtótájékoztatóján, júliusban mutattak be először.

 

Az összes új akusztikai megoldás a Sennheiser saját fejlesztésű hangszóró technológiájára épül, melynek köszönhetően a CX 1.00, CX 2.00, CX 3.00 és CX 5.00 fülhallgató a teljes frekvencia-tartományban kiváló tisztaságot biztosít. „Mivel az IFA a világ vezető szórakoztatóelektronikai szakkiállítása, ideális lehetőséget kínál számunkra ahhoz, hogy bemutassuk azokat az innovatív, új termékeket, amelyeknek köszönhetően a Sennheiser továbbra is rendkívüli hangzásélménnyel képes megajándékozni vásárlóinkat és viszonteladó partnereinket” – mondta Daniel Sennheiser.

 

Az innováció szellemének egyik megtestesítője a Mogees is, amely a Sennheiser IFA standján bemutatásra kerülő vadonatúj eszköz. A Sennheiser „What’s your MOMENTUM?“ közösségi video projektjének egyik nagykövete, Bruno Zamborlin által feltalált Mogees bármely kézzelfogható tárgyat képes egyedi hangszerré alakítani. A rendszer egy rezgésérzékelőnek és egy mobilalkalmazásnak az ötvözete, amely érzékeli és elemzi a fizikai tárgyak akusztikai jellemzőit és úgy alakítja át azokat, hogy zene jöjjön létre. Conor Barry, a Mogees rendezvényszervezője mutatja be az eszközt a Sennheiser IFA standjánál szeptember 5-9 között, arra invitálva a látogatókat, hogy szólaltassanak meg zenét mindennapi tárgyaik segítségével.

Képaláírások:
Daniel and Dr. Andreas Sennheiser.jpg: A nemzetközi IFA szakkiállításon a Sennheiser vezérigazgatók a „Hangzás jövőjének alakítása” téma felelőseiCX 5.00_white.jpg: A új CX sorozat fülhallgatói kiváló tisztaságot közvetítenek a teljes frekvencia-tartományban