Az új Sennheiser IE 200 ideális választás azon audiofilek számára, akik nemcsak otthon, hanem útközben is tiszta, részletgazdag és magával ragadó hangzást kínáló megoldásra vágynak.

Az IE 200 a Sennheiser IE-sorozat sikertörténetének legújabb szereplője. Az IE család legújabb tagja számos tulajdonságában osztozik híres testvéreivel, miközben igyekszik szélesebb közönség számára is elérhetővé tenni a tiszta hangzás élményét. A kivételesen részletgazdag, tiszta és lenyűgöző hangzást kínáló fülhallgató alakjában a felhasználók most olyan minőségre és funkciókra számíthatnak, melyeket jellemzően a csúcskategóriás eszközök számára tartanak fenn.

„A Sennheiser IE 200 mindenki számára lehetővé teszi, hogy csúcsminőségű hangzásban legyen része” – mondta Jermo Koehnke, a Sennheiser audiofil részlegének termékmenedzsere. „A kiegyensúlyozott, élethű hangvisszaadásnak köszönhetően a felhasználók a hagyományos fejhallgatókból hiányolt részleteket is hallhatják.”

IE 200 hi-fi fülhallgató

Audiofilekre szabott minőség

Az IE 200 nemcsak a kezdő, hanem a tapasztalt hifi-rajongók számára is tartogat meglepetéseket a hangminőség terén. A kivételes hangminőség alappillére az IE 200 7 milliméteres, extra-szélessávú jelátalakítója, amely a 15 éves múltra visszatekintő Sennheiser TrueResponse jelátalakító technológiára épül. A gyártó fülbe dugható IE-sorozatának legújabb képviselője elődeihez hasonlóan szuperkompakt formátumban gondoskodik a kiválóan kiegyensúlyozott és valósághű hangzásról.

Az IE 200 birtokában új dimenziók nyílnak meg előtted a hangzás világában történő kalandozáshoz. A harmonikus torzítás szinte elhanyagolható, a frekvenciamenet pedig természetes, ami általában csak a lényegesen drágább fülhallgatókra jellemző. Ráadásul az IE 200 az egyedülálló kettős hangolási funkciónak köszönhetően a legkülönfélébb zenehallgatási preferenciáknak is megfelel. Az audiofil felhasználók a mellékelt füldugókat a kétféle pozíció egyikében rögzítve szabályozhatják a hangzást – a mély és érzelemgazdag basszus- és a sokszínű magashangok kiegyensúlyozásával.

Kényelmes kialakítás

A kivételesen kényelmesen illeszkedő IE 200-at maratoni zenehallgatásokhoz tervezték. A bármely fülmérethez igazodni képes, ergonomikusan kialakított konstrukció biztos illeszkedésről és hosszú távon is kényelmes viseletről gondoskodik. A többféle méretben mellékelt memóriahab és szilikon füldugók hatékonyan zárják ki a környezeti zajt, és fokozzák a mélyhangvisszaadást. A tökéletesített fonottkábel csökkenti a kezelési zajt, míg a 3,5 mm-es sztereó, illetve az MMCX csatlakozó számtalan audiofil eszközhöz teszi lehetővé a csatlakozást.

Ár és elérhetőség

A Sennheiser IE 200 világszerte 2023. január 17-től lesz előrendelhető, értékesítése pedig január 31-től várható, 62.990 Ft ajánlott fogyasztói áron.