Megbízható és átfogó hangrendszer megoldások egyetemi kampuszok, illetve vállalatok számára: a Sennheiser a 2020-as ISE alkalmával mutatja be, milyen teljes körű, egyszerűen telepíthető, kezelhető és karbantartható hangrendszer megoldásokat kínál kampuszok számára. A világ legnagyobb AV szakkiállításán lesz először megtekinthető az audio specialista Sennheiser MobileConnect hallássegítő rendszerének legújabb generációja. A MobileConnect állomásból, MobileConnect kezelőszoftverből és alkalmazásból álló streaming megoldás komplex és személyre szabható hallássegítést kínál. Továbbá a Sennheiser sikeres SpeechLine Digital Wireless mikrofonrendszere egy új többcsatornás vevőegységgel is bővült, amely formáját és funkcióit tekintve is alkalmassá teszi a rendszert a modern IT infrastruktúrákban történő alkalmazásra. 

A Sennheiser SpeechLine Digital Wireless sorozatának többcsatornás mikrofon-vevőegysége tökéletesen beilleszthető a modern IT infrastruktúrákba

A Sennheiser Control Cockpit szoftvere is jelentősen megújult, központi vezérlést és felügyeletet biztosítva a kampuszok, illetve vállalatok teljes körű hangrendszeréhez, mely a következőket tartalmazza: a Sennheiser SpeechLine Digital Wireless, evolution wireless G3 és G4, valamint Digital 6000 vezeték nélküli mikrofonrendszerei, valamint a TeamConnect Ceiling 2 mennyezeti mikrofonrendszer.

A Microsoft Teams minősítéssel rendelkező TeamConnect Ceiling 2 működés közben is tesztelhető lesz a Sennheiser standján. A látogatók megtapasztalhatják az adaptív hangnyalábformáló mikrofon kristálytiszta jelátvitelét és széleskörű csatlakozási lehetőségeit.

Ron Holtdijk, a Sennheiser Üzleti kommunikációs részlege igazgatójának szavaival: „Kulcsfontosságú célunknak tekintjük a technológiák integrálását és az emberek bevonását, ez foglalkoztat minket leginkább. Mikrofon- és streaming-megoldásaink – a kampuszok összes hangosítási és kommunikációs igényét kielégítve – segítik ügyfeleinket ezen célok elérésében, legyen szó előadótermekről, kisebb szemináriumi termekről vagy konferenciatermekről.”

A Sennheiser az ISE szakkiállításon bemutatja a MobileConnect legújabb generációját – a képen a MobileConnect állomás látható