Weboldalunk megújult 

A PX 210 BT fejhallgatót kifejezetten Bluetooth lejátszókkal való használathoz tervezték. „A zene és a beszéd kiváló minőségben kerül visszaadásra, miközben a fejhallgató viselője teljes mozgásszabadságot is élvezhet,” mondta Maurice Quarré, a Sennheiser szórakoztató-elektronikai termékmenedzsmentjének vezetője, az új fejhallgató képességeit ecsetelve. A PX 210 BT hatótávolsága akár 10 méter is lehet, ami azt jelenti, hogy az audio forráskészülék útközben nyugodtan a hátizsákban vagy a táskában maradhat. A PXC 210 BT szabályzói közvetlenül a fülrészen kerültek elhelyezésre. Ezek használatával kapcsolhatja be/-ki a Bluetooth funkciót, szabályozhatja a hangerőt és választhatja ki a kívánt dalt. És az sem jelent gondot, ha egy kicsit több időt kíván eltölteni Rihanna, Joe Cocker vagy kedvenc zenekara társaságában: az újratölthető lítium-polimer elem jóvoltából a fejhallgatót akár 12 óra hosszat is használhatja, mielőtt újratöltésre lenne szükség.

Kábelek és hangminőség romlás nélkül

px210bt_2.jpgA zenehallgatás még szórakoztatóbb, ha nem akadályozzák különféle kábelek, főként akkor, ha ennek még a hangminőség sem látja kárát. A PX 210 BT nagyteljesítményű neodímium mágnesekkel rendelkezik, melyek természetes és valósághű hangzásképet biztosítanak, 15 – 22.000 Hz-es frekvenciamenettel. A Sennheiser szabadalmaztatott Duofol membránjai csaknem teljes mértékben kiküszöbölik az állóhullámok kialakulását.

„A Sennheiser nem ismer kompromisszumot, ha a hangminőségről van szó,” mondta Stephen Wray, az APTX licensz ügyekkel foglalkozó alelnöke. Ez vezeték nélküli fejhallgatóikra is igaz. A PXC 210 BT – új apt-X codekével – minimális késleltetéssel és rendkívüli hangminőséggel jellemezhető Bluetooth jelátvitelt biztosít. A Sennheiser az egyike azon első gyártóknak, akik ezt a formátumot fejhallgatóban alkalmazzák. „Az apt-X használata azt jelenti, hogy a Sennheiser vásárlók mostantól audiofil Bluetooth sztereó hangot élvezhetnek,” tette hozzá Stephen Wray. Az új apt-X codeket még nem támogató audio források esetében a PX 210 BT automatikusan visszatér a standard A2DP Bluetooth jelátviteli formátumhoz. Ráadásul egy külön megvásárolható adapter segítségével még ezek az eszközök is apt-X kompatibilissé tehetők.

 

Kényelem útközben is

A PX 210 BT modellnek nemcsak a megjelenése nagyszerű, rendkívüli kényelmet is kínál: csupán 105 grammos súlyával és kicsi, puha fülpárnáival kellemesen illeszkedik a fülre. A praktikus összehajtási megoldás és a tartozékként mellékelt tartótok ideális útitárssá teszik a fejhallgatót.

 

A PX 210 BT augusztustól lesz kapható. A szett egy újratölthető lítium-polimer elemet és egy elemtöltőt is tartalmaz (különféle országspecifikus adapterekkel és egy kábellel).