Napjainkban egyre fontosabbá válik a gyors és egyszerű kommunikáció, legyen szó egy egyszerű irodai szobáról, kis vagy közepes méretű tárgyalóról vagy nagyobb konferenciateremről. A lehetőségekhez mérten mindenki a legegyszerűbb megoldást keresi, hogy saját laptopjával vagy telefonjával vehessen részt a kommunikációban a saját irodájában vagy akár külsős partnernél. A beszélgetés minősége viszont nem szenvedhet hátrányt, ahogy értékes percek is hiába vesznek kárba egy esetleges technikai malőr kiküszöbölése esetén. Cikkünkben egyszerűen telepíthető és kezelhető, megbízható megoldásokat mutatunk be, melyek kiváló minőségű kommunikációs élményt nyújtanak, hogy a távolság ne legyen akadály egyik beszélgetés során se.

 

„Huddle” és kis meeting szobai megoldás

A Biamp Devio termékcsalád kifejezetten kisméretű termekbe tervezett komplett konferencia központ. Könnyű kezelhetőség jellemzi, a hozd magaddal a saját laptopodat elgondolást támogatja. Az automatikus beállítás szinkronizálja a számítógép be/kimeneteit, ezáltal a helyi mikrofon, hangszóró és webkamera veszi át a feladatokat.

A csomag tartozéka a Biamp irányított mikrofonja. Válaszható belógatott, állmennyezetre rögzített vagy asztalra helyezett mikrofonnal. Ideális 1-4 személyes prezentációs és konferencia szobába.
Kezdő bruttó ár: 1 279 300 Ft

 

Növekvő méretek növekvő igények: Közepes meeting room megoldások

Ahogy a megbeszélések, videókonferenciák egyre nagyobb létszámban történnek, a részvevőkre való fókuszálás egyre meghatározóbb. A közepes szoba méretre tökéletes megoldást kínál a Biamp Tesira termékcsaládja.

A Parlé mikrofonok garantálják a tökéletes beszédérthetőséget a beépített nyalábformálásnak köszönhetően. A központi egységnek több kivitele is létezik így bármilyen már meglévő/kiépítésre kerülő rendszerbe könnyen integrálható (pl.: Dante, AVB, analóg és digitális telefonhálózat). A rendszer összekötéséhez csupán CAT kábelek szükségesek. Ideális közepes meeting szobák hangosítására.

Kezdő bruttó árak:
Központi egység: 1 163 000 Ft
Beamtracking mikrofon: 830 000 Ft
Hangszórók: 82 300 Ft

 

 

 

Sennheiser Ceiling mikrofon és Biamp együttműködés

A Sennheiser és a Biamp rendszerek integrálásával lehetőség nyílik lefedni akár olyan nagy méretű meeting szobákat is melyekhez eddig komplex, több mikrofonból álló rendszert kellett kiépíteni. Nincs többé kábel rengeteg vagy különálló keverőpult. A Sennheiser Ceiling mikrofonja egyetlen eszközbe sűríti az összes szükséges bemeneti eszközt.

 

Élvezz kiváló Sennheiser hangminőséget és használd az egész tárgyalótermet saját tárgyalási szokásaidnak megfelelően: a megbeszélés résztvevői szabadon, kedvükre járkálhatnak, ülhetnek az asztalnál vagy prezentációt tarthatnak.
A rendszert képes a hang továbbítására akár analóg akár Dante csatornán keresztül, ezzel könnyítve meg a későbbi továbbfejlesztési lehetőségeket.

Kezdő bruttó árak:
Sennheiser Ceiling mic II: 1 728 000 Ft
• Központi egység: 1 163 000 Ft
• Hangszórók: 82 300 Ft

 

Egy lehetséges elrendezés és a hozzá tartozó bekötési diagramm