Weboldalunk megújult 

Az ultra-könnyű PC 100 headset a kiváló Sennheiser hangminőséget a legkiválóbb kényelemmel ötvözi, hogy fokozza az utazás és szórakozás élményét.

Kiváló Sennheiser hangzás

A prémium-kategóriás Sennheiser hi-fi technológiának köszönhetően a PC 100 olyan hangminőséget nyújt, amit általában csak egy sokkal nagyobb headset-től várna el. A beépített mikrofon biztosítja, hogy minden szavát könnyen megértsék, amikor hívásokat bonyolít az interneten – míg a fülbe helyezhető sztereó füldugók megszakításmentes hangtisztaságot nyújtanak bármely beszélgetésnél vagy MP3 lejátszásnál. Remek hangteljesítményének köszönhetően a PC 100 headset ideális társ a spontán játszmákhoz a nap végén.

Rendkívül kényelmes

A PC 100 puha szivacs fülpárnái biztosítják, hogy teljes kényelemben hallgathasson zenét, beszélgethessen vagy játszhasson órákon át. A kompakt, fülbe helyezhető kivitel tökéletes az utazók számára is, akik a diszkrét internetes telefonálást részesítik előnyben.

Plug & Play (“Csatlakoztasd és működik”)

Csak vegye ki a headsetet a csomagból és csatlakoztassa asztali számítógépéhez vagy laptopjához, hogy elkezdhesse a kiváló hangtisztaságú telefonálást az interneten keresztül. A PC 100 két 3,5mm-es csatlakozódugóval könnyen csatlakoztatható bármelyik számítógéphez – az egyik jack csatlakozó a fejhallgatóé, a másik a mikrofoné.

Tökéletes internetes telefonálás

A sokoldalú PC 100 headset kompatibilis minden asztali számítógéppel vagy laptoppal, így a világon bárhonnan kapcsolatban maradhat üzleti partnereivel, barátaival és családjával.

 
 
 
 
 
 

Sokoldalú szórakozás
A PC 100 egy univerzális társ a szórakozásban – kiemelkedő hangzást nyújt asztali gépéhez, laptopjához, iPodjához vagy bármely MP3 lejátszóhoz csatlakoztatva. Használhatja kedvenc dalainak hallgatásához, vagy alkalmi játszmákhoz, illetve egyéb menet közbeni szórakozáshoz – anélkül, hogy a kiváló hangminőségből engednie kellene.