A Neumann.Berlin, amely legendás stúdiómikrofonjairól és kiváló minőségű stúdió monitor-hangfalairól ismert világszerte, termékválasztékát most tovább bővíti: az anaheimi (USA) NAMM show alkalmával bemutatták a cég első fejhallgatóját.

A Neumann NDH 20 egy olyan hátul zárt fejhallgató, amely a kiváló hangszigetelést a Neumann termékeknél megszokott, gondosan kiegyensúlyozott hangzásképpel és részletgazdag hangzással ötvözi. Ebből adódóan ideális választást jelent lehallgatási, szerkesztési és keverési feladatokhoz, akár hangos és zajos környezetben is. 

 

Wolfgang Fraissinet, a Neumann.Berlin elnökének szavaival: „A legtöbb hátul zárt fejhallgatótól eltérően az NDH 20 hangkeverésnél is használható. A szokatlanul egyenes frekvenciamenetnek és a természetes sztereó hangzásképnek köszönhetően a keverés biztos kézzel elvégezhető, a kompatibilitás pedig bármely lejátszórendszer esetén biztosított. Az NDH 20 alakjában egy álom vált valóra: megbízható, stúdióminőségű lehallgatás – akár útközben is.”

Az NDH 20 újonnan kifejlesztett, nagy térerejű neodímium mágnesekkel rendelkező, 38 mm-es hangszórói nagyfokú érzékenységet és alacsony torzítást biztosítanak. Más szavakkal, az NDH 20 nem igényel külön fejhallgató-erősítőt; ugyanolyan jól szól mobileszközökkel, pl. laptopokkal használva is.

Az egész konstrukció magán viseli a valódi Neumann minőség jegyeit: a fejpánt rugalmas rugóacélból, míg a fülkagylók fedlapja könnyű alumíniumból készül. A nagyméretű és puha memóriahab fülpárnáknak köszönhetően az NDH 20 kényelmes, viselése hosszabb használat esetén sem fárasztó. A szállítás megkönnyítése érdekében az NDH 20 összehajtható.

Neumann NDH 20 jellemzők:

– A Neumann híres stúdió monitor-hangfalaitól megszokott lineáris, kiegyensúlyozott hangzás

– Kiváló hangszigetelés, ami zajos környezetben is lehetővé teszi a munkát

– Hosszú távú kényelem, egyszerű szállítás

– Két levehető kábel (egyenes/spirál)

 

Bővebb információ a gyártó honlapján: https://en-de.neumann.com/ndh-20