Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

A német stúdiószakértő Neumann.Berlin és a svéd Merging Technologies, amely a nagyfelbontású digitális hangrögzítő rendszerek egyik vezető gyártója – mostantól közös együttműködésbe kezd a Sennheiser csoport égisze alatt. A Sennheiser teljes mértékben felvásárolta a Merging Technologies részvényeit. Ezzel a lépéssel Neumann.Berlin tovább bővíti csúcsminőségű hangtechnikai megoldásainak választékát.

A Neumann.Berlin legendás mikrofonjaira, monitor-hangfalaira és fejhallgatóira nemcsak a professzionális felhasználók – pl. hangstúdiók és műsorszolgáltatók –, hanem a félprofi felhasználók körében is referenciaként tekintenek világszerte. A Neumann megoldások a megbízhatóság és az értékállóság mellett a tökéletes hangminőség megtestesítői. A Neumann erre az erős talapzatra építve most stratégiai megfontolásokból tovább bővíti választékát. A Merging Technologies vállalattal való egybeolvadás a Neumann növekedési stratégiájának része. „Terveink szerint tovább erősítjük a Neumann kínálatát, különösen a digitális munkafolyamatok támogatása terén, hogy ügyfeleink számára holisztikus hangtechnikai megoldásokat tudjunk kínálni, stúdióminőségben. A Merging Technologies termékei és megoldásai kiválóan kiegészítik a Neumann termékportfóliót. Ezért nagyon várjuk már, hogy együtt dolgozhassunk a Merging csapatával” – mondta Ralf Oehl, a Georg Neumann GmbH vezérigazgatója. A Merging Technologies az AD/DA megoldások és a digitális audio munkaállomások egyik vezető szállítója. Emellett úttörő szerepet játszik az AES67 szabványt támogató szoftverfejlesztés terén is.

HORUS és HAPI MkII, két konverter a Merging portfóliójából

„A Neumann.Berlin és a Merging Technologies egymás tökéletes kiegészítései, együttműködésük pedig mindkét fél számára új lehetőségeket rejt” – tette hozzá Claude Cellier, a Merging Technologies alapítója és vezérigazgatója. „Mindkét vállalatra jellemző a kiválóság iránti szenvedély és az elkötelezettség, hogy újabb és újabb mércét állítsanak a hangzás terén.” A két vállalat meglévő portfóliója továbbra is változatlanul fennmarad. A Neumann.Berlin és a Merging Technologies együttműködésének első gyümölcse egy Neumann audio interfész lesz, melynek segítségével a Neumann termékek tökéletesen integrálhatók lesznek az adott digitális infrastruktúrába.
A felvásárlás eredményeként a Merging Technologies a stratégiai partnerség révén a Sennheiser csoport részévé válik. A svájci cég 20 fős csapata továbbra is a puidoux-i telephelyen fog dolgozik, szorosan együttműködve a berlini Neumann csapattal; a két vállalat komoly lehetőséget lát az újonnan létrejött együttműködésben, különösen a fejlesztés és az innováció terén. „Nagy örömmel üdvözöljük a Merging munkatársait a Sennheiser Csoport fedélzetén” – mondta Andreas Sennheiser, a Sennheiser csoport társvezérigazgatója. „Családi vállalkozásként az elkövetkező években is saját erőforrásainkra támaszkodva szeretnénk biztosítani a fenntartható növekedést. Ennek elérése érdekében jelentős összegeket fektetünk professzionális üzletágunkba.” A két fél megállapodása szerint nem hoznak nyilvánosságra pénzügyi részleteket.