A Sennheiser új CX SPORT fülhallgatója ragyogó hangzással teszi örömtelivé az edzéseket. A hallójáratba dugható Bluetooth fülhallgató a vezeték nélküli zenehallgatás szabadságát egy rendkívül könnyű, freccsenő víz és verejték ellen védett konstrukcióban kínálja.

Mozgásra tervezve – az új CX SPORT ergonomikus kialakítású „szárnyakkal” rendelkezik, melyek a füldugókat kényelmesen és biztosan a helyükön tartják. A fülhallgató a nyak körül, valamint elöl is hordható – a kábel hossza egy kábelszervezővel szabályozható, egy opcionális csipesz segítségével pedig a CX SPORT az edzésnél használt ruházatra is rögzíthető. A háromféle méretben rendelkezésre álló „szárnynak” és a négyféle méretben mellékelt füladapternek köszönhetően könnyű olyan tökéletes illeszkedést biztosító megoldást találni, ami kívül tartja a külső zajokat, és segít a sportolóknak az összpontosításban.

A CX SPORT – a Sennheiser szigorú minőségi előírásainak hála – elég strapabíró ahhoz, hogy ellenálljon a freccsenő víz és a verejték okozta fokozott kihívásnak. A fülhallgató az audio specialista saját fejlesztésű hangszóró-rendszerével van felszerelve, amely tiszta, részletekben gazdag hangzást közvetít, fokozott mélyhangvisszaadással.

„A fülhallgató sokak számára jelenti az edzés elengedhetetlen tartozékát. A CX SPORT fülhallgatót úgy terveztük, hogy minden olyan képességgel rendelkezzen, amely segítségével a sportolók a lehető legtöbbet hozhatják ki edzéseikből – nagyszerű hangzással, biztos illeszkedéssel és könnyű konstrukcióval” – mondta Marcel Salzmann, a Sennheiser termékmenedzsere.

 

Széles körű funkciók, kecses kialakítás

A CX SPORT karcsú kialakítása ellenére a funkciók széles körét kínálja, hogy lépést tudjon tartani napi rutinoddal. A többeszközös csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően a fejhallgató egyszerre akár két eszközhöz is csatlakoztatható. Eközben a Bluetooth 4.2 és a Qualcomm® apt-X™ technológia kompromisszumoktól mentes vezeték nélküli Hi-Fi hangzásról gondoskodik. Ha a CX SPORT fülhallgató használatával nézel videót, a Qualcomm® apt-X™ Low Latency technológia tökéletesen szinkronban tartja a hangot a képpel. A kábelbe épített 3-gombos távvezérlővel könnyedén kezelheted a zenelejátszást és a telefonhívásokat, a kényelmes beszédhangos értesítések pedig tájékoztatnak a párosítás állapotáról, illetve az akku merüléséről.

A CX SPORT 6 órányi üzemidőt biztosító akkuja USB-n keresztül 10 percig töltve további egyórás lejátszási időt biztosít, a teljes feltöltés pedig 1,5 órát vesz igénybe. A fülhallgató tartozék neoprén tartótokkal kerül forgalomba.