Weboldalunk megújult 

Nincs is annál jobb, mint valaki számára tökéletes ajándékot adni. Megtalálni azt a különleges dolgot, ami szerettünk életének részévé válik. Az alkotó emberek számára ez minden bizonnyal egy olyan eszköz, amellyel művészetüket magasabb szintre emelhetik és álmaikat valóra válthatják. És ha olyan valakinek vásárolsz, akinek a zene az élete, akkor a Sennheiser ragyogó ajándékötletekkel segíti választásod – a legkülönfélébb stílusokhoz, felvételkészítési és monitoring körülményekhez, valamint pénztárcákhoz igazítva. A hangzásszakértő különleges mikrofonjaival és profi fejhallgatóival mind maga az előadás, mind annak rögzítése igazi örömet jelent.

Bolondíts meg egy kis profizmussal minden egyes felvételt

MK 4

A Sennheiser MK 4 kardioid „True” kondenzátor mikrofon professzionális minőséggel ruházza fel a felvételeket. Kiváló ár-érték arány mellett kínál ideális választást otthoni, projekt- és profi stúdiók számára. A nagyméretű, 1″-os membránkapszula a csúcskategóriás akusztikai jellemzőknek köszönhetően nagyfelbontású, kivételes minőségű, erőteljes és meleg hangzást nyújt, amely kiválóan használható énekhez, akusztikus hangszerekhez és gitárerősítőkhöz, továbbá hangalámondáshoz (voice-over) is.

A Sennheiser MK 4 kardioid „True” kondenzátor mikrofon professzionális minőséggel ruházza fel a felvételeket

 

 • „True” kondenzátor, nagymembrános mikrofon ének és hangszerek hangosításához
 • 24-karátos arannyal futtatott membrán és teljes mértékben fémből készült ház
 • Rugalmas kapszula-felfüggesztés a testzaj minimálisra csökkentése érdekében
 • Projektstúdiók számára és színpadi használathoz tervezve
 • Alacsony sajátzaj és magas maximális hangnyomásszint

 

Élőkoncertekhez tervezett énekmikrofonok, melyek mindent és mindenkit életre keltenek

e 835 / e 835 S

Ez az, megvan. Az énekmikrofon, mely fáradhatatlanul teszi a dolgát. Az otthoni felvételkészítők és félprofi stúdiók számára, valamint élőhangosításhoz tervezett e 835 egy dinamikus kardioid mikrofon, amely a magas színpadi hangerőszinteknél is kitűnően megállja helyét. Életteli, középdomináns hangzás, melyet mindamellett feszes mélyközép-tartomány és jól hallható magas-tartomány jellemez. Nincs gerjedés, áthallás vagy kezelési zaj; ezzel szemben az e 835 maximálisan alkalmazkodik az előadó hangjához, így megbízható választást jelent. A beszéd- és az énekhang kristálytiszta és természetes marad, még a kapszula távolságának változtatása esetén is. Rendkívül masszív konstrukciójának és egyszerű kezelésének köszönhetően az e 835 elsőszámú választás otthoni felvételkészítéshez, valamint próbatermek és színpadi produkciók számára. Kategóriáján belül a legkelendőbb mikrofon minden olyan területen, ahol alapvető fontosságú a beszédérthetőség: kis- vagy nagyméretű előadótermekben tartott iskolai előadások és bemutatók esetén. 835 S típusszám alatt zajtalan üzemkapcsolóval is kapható.

 

A Sennheiser e 835/e 835 S dinamikus kardioid mikrofonok ideális választást jelentenek énekhang hangosításához, mivel a magas színpadi hangerőszinteket is képesek túlszárnyalni

 

 • Dinamikus, kardioid mikrofon, mely a magas színpadi hangerőszinteken is felül tud kerekedni.
 • Tiszta hangreprodukció, magasfokú jelenléttel
 • A magas hangnyomásszinteket is kezeli
 • Kezelési zaj kiküszöbölése, búgáskompenzáló tekercs
 • Masszív fémház

 

Adj hangsúlyt az éneknek

e 935

Egy másik kivételes választási lehetőség a Sennheiser e 935 énekmikrofonja, amely teljesítmény, tartósság és sokoldalúság tekintetében még többet nyújt, valamint kiegyensúlyozott frekvencia-tartományával bármely műfajhoz kiválóan illeszkedik. Ez a dinamikus, kardioid énekmikrofon az énekhangot még a hangosabb hangszerek hangját is túlszárnyalva, valamint tágasabb hangzástérrel szólaltatja meg. Az áttetsző magastartomány és a meleg, mégis jól körülhatárolt mélyközép-tartomány az énekhangot lenyűgöző intenzitással és kiterjedéssel adja vissza. Ez a mikrofon rendkívül gerjedésgátló és jól állja az élő koncertekre jellemző mostohább körülményeket is.

 

A hangzásáról híres Sennheiser e 935 nagyobb teret ad az énekhangnak

 

 • Dinamikus, kardioid mikrofon, híresen jellegzetes hangzással
 • Kiemelkedően következetes irányítottság
 • Nagyfokú gerjedésgátlás
 • Rezgéscsillapított kapszula-felfüggesztés
 • Búgáskompenzáló tekercs
 • Rendkívül masszív fémház

 

Lejátszás, felvételkészítés és műsorhallgatás, zavaró tényezők nélkül – mindez hihetetlenül kedvező áron

HD 200 PRO

Semmi sem támogatja jobban az alkotómunkát, mint amikor teljes figyelmünkkel a hangra összpontosíthatunk. A HD 200 PRO monitoring fejhallgatóval bárhol kitűnő stúdióhangzásban lehet részünk. Saját szerzemények rögzítéséről, csendes gyakorlásról, netán otthoni zenehallgatásról van szó? A hátul zárt HD 200 PRO bármely monitoring feladathoz tökéletes választás. A HD 200 PRO az ünnepi időszakra jellemző mozgalmasabb otthoni körülmények között is kiválóan csillapítja a környező zajt, megkönnyítve ezzel a tökéletes koncentrálást. A puha fülpárnák pedig a hosszabb alkotómunkához is rendkívüli kényelmet biztosítanak. És ami még ennél is nagyszerűbb, 75. születésnapja alkalmából a Sennheiser a HD 200 PRO fejhallgatót az idei év végéig mindössze 17 990 Ft ajánlott bruttó fogyasztói áron kínálja.

 

Erőteljes sztereó hangzás bárhol és bármikor – a HD 200 PRO monitoring fejhallgatóval

 

 • Zárt, kagylós fejhallgató kialakítás, mely kívül tartja a környező zajt
 • A Sennheiser saját fejlesztésű jelátalakítói basszusban gazdag, kiváló sztereó hangzást kínálnak
 • A puha fülpárnák és az ergonomikus kialakítás tökéletesebb illeszkedésről és kényelemről gondoskodnak
 • Strapabíró 2 m-es, egyoldalas kábel
 • Tartozék 6,3 mm-es sztereó jack adapter

 

Lepd meg szeretted egy igazi hangtörténeti legendával

HD 25

A DJ-k „ipari szabványaként” emlegetett és a Dj-pultokban világszerte mindenütt megtalálható Sennheiser HD 25 Light fejhallgató legendás pozíciót vívott ki magának a zenei világban. A rendkívül magas hangnyomásszinteket is kezelni képes HD 25 ezt a kultikus Dj-fejhallgató státuszt annak köszönheti, hogy hangos környezetben is kivételes teljesítményt nyújt, strapabíró, mégis könnyű konstrukcióval bír, valamint az egyfüles használatot is lehetővé teszi. Ezen képességek kivételesen sokoldalú professzionális monitoring felhasználást tesznek lehetővé, többek között stúdió-hangmérnökök és operatőrök számára.

A Sennheiser HD 25 fejhallgató a DJ-k, zenészek és hangmérnökök körében legendás pozíciót vívott ki magának

 

 • Masszív és könnyű, monitoring és DJ fejhallgató
 • A könnyű alumínium lengőtekercseknek köszönhetően magasfokú érzékenység
 • A nagyon magas hangnyomásszinteket is kezeli
 • Rendkívül könnyű és kényelmes, még hosszú ideig tartó használat esetén is
 • Strapabíró, lecsatolható, egyoldalas kábel
 • Forgatható fülkagyló az egyfüles belehallgatáshoz