Az új Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless – a kiváló hangzás és a kivételes kényelem tökéletes egyensúlya

A Sennheiser MOMENTUM termékcsalád kiváló hangzású modelljei újabb és újabb mércét állítanak a kifinomult zenehallgatás terén. Kategóriagyőztes hangzásával, továbbfejlesztett adaptív zajkioltásával (ANC) és kivételes kényelmével ezt a sort folytatja a család legifjabb tagja, a MOMENTUM 4 Wireless is. Az intelligens, intuitív funkcióknak, valamint a kiemelkedő, akár 60 órás akku-élettartamnak köszönhetően semmi sem akadályozhat abban, hogy minden egyes alkalommal egy hihetetlen hallgatási élményben legyen részed.

„MOMENTUM termékcsaládunk a kifinomult zenehallgatást és a kiváló hangzást illetően mindig is mérceként szolgált” – mondta Christian Ern, a Sennheiser konzumer-fejhallgató részlegének vezető termékmenedzsere. „Kategóriagyőztes hangzásával, továbbfejlesztett adaptív zajkioltásával és kivételes kényelmével az új MOMENTUM 4 Wireless most ismét emeli a tétet.  A Transparency Mode (hangáteresztés) funkciónak, a beépített EQ-nak és az újdonságnak számító, személyre szabható hangzásnak köszönhetően saját igényeidhez igazítva hallgathatod a zenét.”

MOMENTUM 4 Wireless White és Black

Minden apró részletet megszólaltató, kiváló hangzás 

A MOMENTUM 4 Wireless azt a jellegzetes Sennheiser hangzást kínálja, amely kategóriáján belül minden egyes versenytársat maga mögé utasít – a felhasználókat páratlan zenehallgatási élményben részesítve. 42 mm-es jelátalakítóval hajtott, audiofil ihletésű akusztikus rendszerének köszönhetően a MOMENTUM 4 Wireless hangzását ragyogó dinamika-tartomány, tisztaság és zeneiség jellemzi. Az újgenerációs adaptív zajkioltás használatával még zajos környezetben is zavartalanul merülhetsz el a zenehallgatásban, és a zene minden apró, izgalmas részletét élvezheted.

Egy másik nagyon hasznos funkció az érintéssel kapcsolható Transparency Mode (hangáteresztés), melynek segítségével a MOMENTUM 4 Wireless levétele nélkül beszélgethetsz másokkal, illetve hallhatod a környező hangokat. Az igazán személyre szabott élmény érdekében a Sennheiser Smart Control alkalmazás beépített EQ-jával, hangzásprogramjaival és új Sound Personalization funkciójával egyszerűen testreszabhatod a hangzást. Ez utóbbi hallgatási preferenciáidnak és ízlésednek megfelelően szabályozza a hallgatási élményt.  

A MOMENTUM 4 Wireless használatával a kommunikáció is könnyed. A kiváló hangrögzítést biztosító, fejlett 2×2-es digitális hangnyaláb-formáló mikrofonrendszernek, valamint az automatikus szélzaj-elnyomásnak köszönhetően a telefonálás és a hangasszisztens használata hihetetlenül természetes és zavartalan.

Kivételes kényelem

Az elegáns, vadonatúj megjelenésű MOMENTUM 4 Wireless a kivételes kényelem és a modern stílus tökéletes egyensúlyát testesíti meg. Az egyébként is könnyű fejhallgató gazdagon párnázott fejpánttal és fülpárnákkal rendelkezik, így viselése egésznapos használat esetén sem kényelmetlen. Eközben a könnyen állítható csuklópánt a fejre gyakorolt túlzott nyomás nélkül képes a tökéletes illeszkedést garantálni. Az összehajtható konstrukció amellett, hogy a nyakban viselve is kényelmes, tárolás és szállítás céljából könnyedén becsúsztatható a lapos tartótokba, majd a táskába/hátizsákba.   

Könnyed, intelligens felhasználói élmény

Kiemelkedő, akár 60 órás akku-élettartam és gyorstöltési képesség, amely mindössze 10 perc töltéssel további hat órányi zenehallgatást tesz lehetővé – a MOMENTUM 4 Wireless a maratoni zenehallgatások és a hosszadalmas utazások során is gondoskodik szórakoztatásodról. Könnyed használat, a fejhallgató szinte lesi kívánságaid: levételkor az intelligens szüneteltetés leállítja a lejátszást, majd visszahelyezéskor a lejátszás újraindul. Így biztos, hogy semmiről sem maradsz le. Ráadásul az automatikus be-/kikapcsolás funkció felemeléskor gyorsan bekapcsolja, majd használaton kívül kikapcsolja a fejhallgatót, ezzel is energiát takarítva meg számodra.

A MOMENTUM 4 Wireless érintőpados kezelőfelülete a hangutasításokkal és hangjelzésekkel ötvözve intuitívvá és könnyen kezelhetővé teszi a zenelejátszás, a telefonhívások és a hangasszisztensek kezelését. A több eszköz egyidejű csatlakoztatását is engedélyező Bluetooth eszközkezelésnek köszönhetően a használatbavétel is egyszerű. 

A termék már előrendelhető a gyártó oldalán. Szállítás augusztus 23-a után várható: