KONCERT HANGRENDSZEREK

A koncert-sorozat termékválasztékát a több mint 10 éves kutatómunka során kifejlesztett újgenerációs turnérendszerek alkotják. Ennek a gondos alapozásnak az eredményeképpen született meg a piacon jelenleg elérhető egyik legkorszerűbb megoldás.

A Koncert-sorozathoz tartozó, Slim Array technológiával rendelkező hangfalak minimális helyet foglalnak, valamint kompakt kialakításuknak köszönhetően jobb impulzusválaszt kínálnak. Az alkalmazott Electronic Beam Steering technológia lehetővé teszi, hogy a hangnyalábot digitálisan a kívánt lefedési területhez igazítsuk. Így a közönségnek mindenhol egységes hangzásélményben lehet része. A kiváló tulajdonságokkal – pl. prémium alapanyagokkal és kifogástalan hangminőséggel – rendelkező Mugello- és Firenze-sorozat a K-array termékeket a professzionális hangosítás élvonalába helyezi.

A Koncert-sorozat a K-array választékának zászlóshajó-termékeit tartalmazza. A kezdetekben bérbeadással foglalkozó cég hamar belefáradt a nehéz ládák gyors be- és kirakodásába. Ezért több éves kitartó kutatómunkával olyan megoldásokat igyekeztek kifejleszteni, melyekkel praktikusabban kivitelezhető az élőhangosítás. Ennek eredményeként született a Mugello- és a Firenze-sorozat.

A Slim Array technológiának és a legkorszerűbb elektronikus jelfeldolgozásnak (pl. digitális hangnyaláb-formálás) köszönhetően a Koncert-sorozat egy kompakt és nagyteljesítményű hangfalakból álló, szó szerint „out-of-the-box” (használatra kész) megoldás.