Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

K-array, Márkáink

Firenze

Digitális hangnyaláb-formálással működő, csúcstechnológiát képviselő turnérendszerek
Fesztivál színpad, K-array Koncert hang, Klub Bár Lounge, Stadion és sportlétesítmény, Színház

Amióta az első line array rendszerek a 90-es években megjelentek a piacon, az élőhangosítással foglalkozó szektor hatalmas előrelépést tett a hangminőség, a hangnyomásszintek, és az energia közönségre történő összpontosítása terén.

A fejlődő technikai megoldások eredményeként ugyanakkor egyre nagyobb és bonyolultabb rendszereket kell kezelni, ami még költségesebbé teszi a felszerelés szállítását és összeállítását.
A K-array ennek szem előtt tartásával, sokéves kutatás és fejlesztés eredményeként hozta létre a Firenze sorozatot, hogy teljesítmény tekintetében csúcstechnológiát nyújtson, ugyanakkor a lehető legpraktikusabb megoldást kínálja a hordozhatóság, az üzembehelyezés és a kezelés terén.

A sorozat a nagyteljesítményű és csúcskategóriát képviselő Firenze-KH8, Firenze-KH7 és Firenze-KS8 turnérendszerekből áll. A digitális hangnyaláb-formálással (Electronic Beam Steering, EBS) működő rendszer optimalizálni képes a hangzásteljesítmény, hiszen az array egyes elemeinek precíz irányításával kiküszöbölhető a zajszennyezés: a sorozat modelljei a rendkívül precíz hangnyaláb-formálás és a lehető legrugalmasabb működés érdekében beépített DSP-kkel vezérelhetők. Az egyedülálló EBS technológiának köszönhetően a hangot a folyamatos, egyenletes lefedettség érdekében egy-egy célzott területre irányíthatod. A kimagasló hangnyomásszint és hangsugárzási képesség érdekében minden egyes egységet úgy terveztek, hogy saját vízszintes tengelye mentén dönteni lehessen.

Első pillantásra látható, hogy a Slim Array technológiának köszönhetően a Firenze sorozat egy könnyű, zökkenőmentesen integrálható megoldást kínál: minimálisra csökkenti a klaszter térfogatát, miközben maximális szabadságot kínál a hangszórók függesztése terén. Az eredmény egy olyan hullámfront, amely egy tökéletesen függőleges klaszterből kiindulva a kívánt görbületi szögben terjed.

A legjelentősebb előny azonban az, hogy a hang azonnal, rezonancia nélkül távozik, jelentős hangnyomást hozva létre a mély és mélyközép tartományban. Ez jobb impulzusválaszt, valamint rendkívül tiszta, nagyfelbontású hangzást eredményez.
Ezek a keskeny és kompakt, időjárásálló aktív hangszórók egyedülálló megoldást kínálnak a turnéhangosítás piaca számára.

Könnyű konstrukció

A K-array kínálatában található pehelysúlyú termékek egyszerűen szállíthatók és telepíthetők, így a logisztikát, a helykihasználást és az emberi erőforrás költségeit tekintve is optimális megoldást kínálnak.

Időjárásálló

A K-array termékek fejlesztése során a legtartósabb és legellenállóbb anyagokat használják, hogy azok az időjárás viszontagságaitól függetlenül sokáig fennmaradjanak és megbízhatóan működjenek.

Választható szín

RAL-színek használatával a hangszórók testre is szabhatók, így a legkülönfélébb helyszíneken is harmonikusan a környezetbe illeszthetők.

Slim Array technológia

Praktikus szállíthatóság, egyszerű összeszerelhetőség és költségtakarékosság – hogy csak néhányat említsünk a Slim Array technológia (SAT) előnyei közül.

Digitális hangnyaláb-formálás

Egy line array szórásterületének digitális beállításával nemcsak egységes hallgatási élményről gondoskodhatsz a közönség minden tagja számára, de ezzel egyidőben a zajszennyezést is csökkentheted azokon a területeken, ahol a hangnyomásnak a lehető legkisebbnek kell lennie.

Aktív adottságok

A K-array aktív megoldásai kivédik a nehézkes és sérülékeny passzív hangváltók használatát, valamint a hosszú kábelutakból adódó teljesítménycsökkenést, miközben számos további előnyt is kínálnak: a kompakt konstrukciótól kezdve egészen az új, illetve meglévő rendszerekbe történő könnyű integrálhatóságig.


Lépjünk kapcsolatba!