Sok mindenben érdemes komprosszimot kötni, ám ha a hangzásról van szó, csakis a kiváló minőség az elfogadható. Az új CX True Wireless fülhallgató kiemelkedő hangzásélményt nyújt: kristálytiszta hangzásképpel, hosszú akkumulátor-üzemidővel, könnyű használhatósággal, megfizethető áron.

Az új Sennheiser CX True Wireless fülhallgató elsőosztályú hangminőségének titka a hangzásszakértő saját-fejlesztésű TrueResponse jelátalakítójában rejlik, melyet a cég németországi központjában terveztek és gyártanak. A Sennheiser prémium fülhallgatóihoz készített akusztikai rendszer magas minőségű sztereó hangzást biztosít mély basszusokkal, természetes közép- és gazdag magastartománnyal. A Sennheiser Smart Control alkalmazás és a beépített EQ segítségével a hangzásélmény testreszabható, legyen szó a zene intenzitásának Bass Boost preset általi növeléséről, vagy podcast-hallgatással történű kikapcsolódásról vagy a beszédhang kiemeléséről telefonhívás közben. Az 5.2-es Bluetooth kompatibilitás, valamint az SBC, AAC és aptX audiokodek-támogatás ragyogó vezeték nélküli hangot és a Bluetooth-kapcsolatok könnyed kezelését biztosítja a Smart Control alkalmazáson keresztül.

A Sennheiser új CX True Wireless fülhallgatója kiemelkedő hangzásélményt, 9 órás akkumulátor-üzemidőt és egyszerű kezelhetőséget kínál, megfizethető áron.

„A CX True Wireless valóban kiváló hangminőséget kínál, elérhető áron.” – mondta Anton Zgurskiy, a Sennheiser termékmenedzsere. „A fülhallgatót a legkorszerűbb technológiával, a felhasználók kényelmi szempontjaival összhangban alkották meg. Kiemelkedő hangzásélményt kínál, amelyet bárki, bárhol és bármikor élvezhet.”

Szórakozás egész nap

A CX True Wireless akkumulátora minimum 9, de töltőn akár 27 órán keresztül is üzemeltethető, ezzel is lehetővé téve a felhasználók hatékony munkáját, illetve kikapcsolódását– akár egy teljes napon keresztül.

A stílusos, minimalista, felhasználóbarát kialakítású fülrészekhez a fülgumik négyféle méretben állnak rendelkezésre. A fülgumik tökéletesen illeszkednek a hallójárathoz a külső zajok csillapításának érdekében. A fülhallgató IPX4 besorolású ellenállósága még tovább fokozza a kényelmet.

Magas szintű felhasználói élmény

A CX True Wireless érintőfelülete sem mindennapi: a testreszabható vezérlőgombok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy saját ízlésük szerint kezeljék a lejátszást, a telefonhívásokat vagy a Google Assistant és a Siri hangasszisztenst. A töltőtok az energiatakarékosság jegyében készült: a fülhallgató automatikusan bekapcsol, amikor kiveszik a tokból, és kikapcsol, ha visszakerül a tokba.

A CX True Wireless könnyedén használható, intuitív, testreszabható érintésvezérlőkkel

A beszédhang optimalizálása érdekében, a CX True Wireless mindkét fülrészén két-két mikrofon kapott helyet, így a telefonbeszélgetések és a hangasszisztensek használata során lehetőség nyílik bármelyik oldal önálló használatára is a „role switching” funkció segítségével. A Smart Control alkalmazás Sidetone funkciójának köszönhetően pedig a felhasználók immár a saját hangjukat is jobban hallhatják telefonbeszélgetés közben.