A szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket: az új CX 400BT True Wireless alakjában a Sennheiser újraírta a true wireless hangzás szabályait, mivel egy új, izgalmas megjelenésű mindennapi fülhallgatót ruházott fel csúcsminőségű hangtechnikájával. Az intuitív, személyre szabható kezelőszerveknek, az egésznapos kényelemnek és a 7 órányi akku-élettartamnak köszönhetően (ami a tartozék töltőtok használatával 20 órára növelhető), ez a fülhallgató ideális, kompromisszumoktól mentes választás a nagyszerű hangzás szerelmesei számára.

A CX 400BT True Wireless-nek köszönhetően hihetetlenül könnyen elérhetővé vált számodra a lenyűgöző hangzás élménye” – mondta Frank Foppe, a Sennheiser termékmenedzsere. „Először prémium minőségű true wireless termékeinkkel állítottunk új mércét a hangminőség terén, mivel csúcskategóriás hangtechnikával gazdagítottuk a true wireless termékek piacát. Most azért vagyunk izgatottak, mert ezt a „hangzás mindenek felett” elgondolást egy mindennapi true wireless fülhallgató esetében is sikerült megvalósítanunk. Úgy gondoljuk, hogy a kábelek elhagyásával nem szükséges a hangminőséggel kapcsolatos elvárásainkat is feladnunk – és a CX 400BT True Wireless fülhallgatónak köszönhetően többé nem is kell.”

Lenyűgöző teljesítményét a CX 400BT True Wireless a Sennheiser 7 mm-es, dinamikus hangszórójának köszönheti, melyet az idén korábban bevezetett, híres MOMENTUM True Wireless 2 fülhallgatónál már megismerhettünk. Ez a Sennheiser prémiumkategóriás true wireless fülhallgatóihoz kifejlesztett akusztikus rendszer hifi minőségű sztereó hangzást kínál, mély basszussal, valamint természetes közép- és részletgazdag magas-tartománnyal. A Sennheiser Smart Control alkalmazás és ezen keresztül a beépített EQ használatával a hangzásélmény a felhasználó egyedi igényeihez igazítható. A különféle kodekek (pl. SBC, AAC és aptX) támogatásának köszönhetően mind iOS, mind Android mobileszközökön kivételes hangminőség érhető el.

Intuitív és könnyed kezelhetőség

A CX 400BT True Wireless fülhallgatót azok számára tervezték, akik mozgalmas életet élnek. A fülrészeken található, személyre szabható, érintésre működő kezelőszerveknek köszönhetően a szórakoztatás, az informálódás és a kapcsolattartás egyszerű és magától értetődő. Meghatározhatod, hogyan szeretnéd kezelni a lejátszást és a telefonhívásokat, valamint a hangasszisztens (pl. Google Assistant vagy Siri) funkciót.

Ha az intelligens asszisztensek használatával telefonálsz, a fülrészekbe épített mikrofonok segítségével a külső zaj minimálisra csökken, és a beszélgetés természetes, kristálytiszta hangzás mellett folytatható. A CX 400BT True Wireless fülhallgató kompatibilis a Bluetooth 5.1 technológiával, ami megbízható kapcsolatot biztosít. A Smart Control alkalmazással pedig a Bluetooth kapcsolatok könnyedén kezelhetők.

Egésznapos szórakozás, tökéletes kényelem mellett

7 órányi akku-élettartamának köszönhetően (ami a tartozék töltőtok használatával 20 órára növelhető) a CX 400BT True Wireless naphosszat gondoskodik a szórakoztatásodról – és ehhez egésznapos kényelem társul.

Stílusos, minimalista és tökéletesen kiegyensúlyozott – a fekete vagy fehér színben kapható fülhallgatót naphosszat kényelmesen viselheted, és masszív konstrukciójának köszönhetően bárhová magaddal viheted. A négyféle méretben mellékelt füldugók tökéletes illeszkedésről gondoskodnak, így a fülrészek biztosan a helyükön maradnak, miközben a külső zaj is hatékonyan csillapításra kerül.

A CX 400BT True Wireless fekete színben már elérhető webshopunkban, 69 900 Ft ajánlott fogyasztói áron.