HANGULATJAVÍTÓ ÉS KOMFORTÉRZET FOKOZÓ HANGZÁS

Biamp eszközök vendéglátóhelyekre és kiskereskedelmi egységekbe

A Biamp a vendéglátás és a szabadidős létesítmények igényeit kielégítő, hatékony hangtechnikai megoldásokat kínál. Az egyszerű telepítés és használat jegyében tervezett megoldások kiváló hangzást biztosítanak mind a szállodák, bárok és klubok, mind a szabadtéri szórakozóhelyek számára.
A Biamp a modern kiskereskedelmi környezet által megkívánt kommunikációs eszközök mindegyikét forgalmazza. Ezek az üzletek, beltéri bevásárlóközpontok és kültéri galériák számára tervezett, egyszerűen üzembehelyezhető és könnyen kezelhető megoldások kiváló hangzást nyújtanak.

Kereskedelmi és vendéglátóipari hangrendszerek

AMITŐL A BIAMP TÖBB:

a Biamp szabadalmaztatott műszaki megoldásai leküzdik azokat az akadályokat, amelyek hagyományosan a konferenciák valóban nagyszerű lebonyolításának útjában álltak – így biztosítva, hogy a megbeszélések minden résztvevő számára produktívak és élvezetesek legyenek.

Egykábeles megoldás
Átfogó megoldások

A Biamp termékeit úgy tervezték, hogy a kitűnő teljesítmény és az egyablakos szolgáltatás biztosítása mellett kiválóan működjenek együtt.

Burst Power üzemmód
Hatékony telepítés

Az egyszerű üzembehelyezés érdekében a Biamp megoldásai – telepítő szakemberek bevonásával – gondos, körültekintő tervezési folyamaton mentek keresztül.

Visszhang-kioltás
Egyszerű használat

A Biamp termékeket úgy tervezték, hogy kezelésük bármely felhasználó számára egyértelmű legyen.

Beamtracking mikrofonok
Világszerte elérhető támogatás

A Biamp jóval az értékesítést követően is garantálja a terméktámogatást.


Lépjünk kapcsolatba!