AKCIÓ: Riporter vagy kamerás szett vásárlása esetén egy mikrofonhordozó táskát adunk ajándékba, melynek értéke 29 900Ft. További részletekért és megrendelésért keressenek bennünket az alábbi e-mail címen: info@audiopartner.hu, illetve a 06-23-414-057 vagy 06-30-864-6911 telefonszámon.
Az akcióban résztvevő szettek a következőek:
Robusztus, felhasználóbarát és alaposan felszerelt riporter szett. EK 100 G3 adaptive diversity vevő, SK 100 G3 zsebadó némítás funkcióval, ME 2 kardioid felcsíptethető mikrofon.
Csúcsminőségű riporter szett: ME 4 kardioid felcsíptethető mikrofon a háttérzajtól mentes, kiváló beszédhang visszaadásért, EK 100 G3 true diversity vevő, SK 100 G3 zsebadó.
Rugalmas riporter szett: SKM 100-835 G3 kardioid kézi mikrofon a háttérzajtól mentes, professzionális hangzásért, EK 100 G3 adaptive diversity vevő 1680 behangolható UHF frekvenciával, MZQ 1 mikrofon kengyel.
Rugalmas ENG szett bel- és kültérre egyaránt: EK 100 G3 adaptive diversity vevő, SK 100 G3 zsebadó, ME 2 felcsíptethető mikrofon, valamint az SKP 100 G3 plug-on vevő, ami vezeték nélkülivé alakít át bármely XLR mikrofont.
Az AVX-835 SET a filmprojektjeidhez való digitális vezeték nélküli mikrofon. Ez a rendszer teljes mértékben önállóan konfigurálja magát, és másodperceken belül készen áll a filmezésre. Ultrakompakt vevőegységének köszönhetően közvetlenül illeszkedik kamerád és felvételkészítő eszközöd XLR audio vagy 3,5 jack bemenetéhez. A masszív kézimikrofon ideálisan használható utcai interjúkhoz.
Az AVX-ME2 SET a filmprojektjeidhez való digitális vezeték nélküli mikrofon. Ez a rendszer teljes mértékben önállóan konfigurálja magát, és másodperceken belül készen áll a filmezésre. Ultrakompakt vevőegységének köszönhetően közvetlenül illeszkedik kamerád és felvételkészítő eszközöd XLR audio vagy 3,5 jack bemenetéhez. A lavalier mikrofonnal rendelkező rendszer ideálisan használható szabadkezes interjúkhoz és dokumentumfilmes helyzetekben.
Az AVX-MKE2 SET a filmprojektjeidhez való digitális vezeték nélküli mikrofon. Ez a rendszer teljes mértékben önállóan konfigurálja magát, és másodperceken belül készen áll a filmezésre. Ultrakompakt vevőegységének köszönhetően közvetlenül illeszkedik kamerád és felvételkészítő eszközöd XLR audio vagy 3,5 jack bemenetéhez. A lavalier mikrofonnal rendelkező rendszer ideálisan használható szabadkezes interjúkhoz és dokumentumfilmes helyzetekben, ahol broadcast hangminőség érhető el vele.
Az AVX-Combo SET a filmprojektjeidhez való digitális vezeték nélküli mikrofon. Ez a rendszer teljes mértékben önállóan konfigurálja magát, és másodperceken belül készen áll a filmezésre. Ultrakompakt vevőegységének köszönhetően közvetlenül illeszkedik kamerád és felvételkészítő eszközöd XLR audio vagy 3,5 jack bemenetéhez. Ez a rendszer a megfelelő választás, ha kulcsfontosságú a maximális rugalmasság.
Az akció részleteiről viszonteladó partnereink számára további információkat az Audio Partner elérhetőségein nyújtunk.