Az új sorozat három hangfalmodellből áll: KF26, KF210 és KF212. A trió legkisebb tagja a KF26, melynek mélysége nem éri el a 12 cm-t. Ez a hangfal egy 6″-os és egy 2″-os neodímium mágnes mélysugárzót (koaxiálisan szerelt), valamint az alacsonyabb frekvenciák mélyhangvisszaadásának kiterjesztéséhez egy 6″-os passzív sugárzót tartalmaz. A KF26 választható impedanciát (8/32W), valamint vízszintesen és függőlegesen is 90°-os lefedettséget kínál. A passzív hangfalnak tervezett KF26 a speciális KA1-FF hangfalkiegészítő behelyezésével önálló meghajtású hangfallá alakítható. A max. 109 dB-es hangnyomásszintet biztosító KF26 ideális választás olyan kisebb installációkhoz, melyek kiváló minőségű hangzást igényelnek praktikus, kompakt formában.
A KF210 a Domino család közepes méretű tagja, amely egy 10″-os és egy 3″-os neodímium mágnes mélysugárzót (koaxiálisan szerelt), valamint egy 10″-os passzív sugárzót tartalmaz. A KF26-hoz hasonlóan a KF210 is választható impedanciát, valamint széles vízszintes és függőleges lefedettséget kínál.
A Domino család legnagyobb és legerőteljesebb tagja a KF212. Egy titánium dómos 12″-os koaxiális jelátalakítóval és egy 12″-os passzív sugárzóval felvértezve – a KF212 tényleg nagyon ütős. A mindössze 20 cm mély KF212 ideális megoldás klubokba és társalgókba, élőkoncertek hangosításához.
A Domino sorozathoz több termékspecifikus kiegészítő is társul, melyek növelik a rendszer telepítési lehetőségeit. A tartozékként mellékelt falikonzolok mellé egyéb hasznos kiegészítők is vásárolhatók (pl. a K-WF26 és K-WF212 süllyesztett szerelésű keretek, melyek segítségével a hangfalak még jobban a falba rejthetők).
A Domino modellek a standard, sima fekete és elegáns fehér mellett 24-karátos arannyal futtatott, valamint csiszolt vagy polírozott rozsdamentes acél kivitelben is kaphatók, melynek köszönhetően bármely környezetbe beleillenek.
A K-array, melynek globális központja az olaszországi Firenzében található, az innovatív professzionális audio megoldások gyártójaként ismert. Az 1990-ben alapított cég tevékenységét és erőforrásait forradalmi konstrukciók tervezésére, valamint páratlan teljesítményt nyújtó, nagyhatékonyságú audio rendszerek gyártására összpontosítja.
Széles termékválasztékával, amely ultrakompakt hangfalmegoldásokat kínál a közepestől a nagyméretűig terjedő alkalmazások (túra-/tárlatvezetés, rendezvények, beépített hangrendszerek és broadcast) számára, a K-array túlszárnyalja a „mindent a fülnek, semmit a szemnek” típusú hangfalak iránti ipari elvárásokat.

www.k-array.com